xBUGRAx yeni bir haber konusu açtı
Ayşe Özyılmazel: 'Gülizar'a 15-20 dakika dayanabildim!'
Cumartesi günü ilk bölümüyle ekranlara gelen Gülizar dizisiyle ilgili köşe yazarları yorumlarını yapmaya başladı. Sabah Gazetesi yazarı Ayşe Özyılmazel, diziyle ilgili dikkat çekici bir yazı kaleme aldı.
Ayşe Özyılmazel, başrollerini Farah Zeynep Abdullah, Berk Cankat, Ebru Cündübeyoğlu, Berkay Ateş ve Şerif Sezer'in paylaştığı ve yapımcılığını o3 Medya'nın üstlendiği Çağan Irmak imzalı Gülizar dizisinin beklentilerini karşılamadığını yazdı.
İşte o yazının tamamı:
Ayşe Özyılmazel: 'Gülizar'a 15-20 dakika dayanabildim!'
Cumartesi günü ilk bölümüyle ekranlara gelen Gülizar dizisiyle ilgili köşe yazarları yorumlarını yapmaya başladı. Sabah Gazetesi yazarı Ayşe Özyılmazel, diziyle ilgili dikkat çekici bir yazı kaleme aldı.
Ayşe Özyılmazel, başrollerini Farah Zeynep Abdullah, Berk Cankat, Ebru Cündübeyoğlu, Berkay Ateş ve Şerif Sezer'in paylaştığı ve yapımcılığını o3 Medya'nın üstlendiği Çağan Irmak imzalı Gülizar dizisinin beklentilerini karşılamadığını yazdı.
İşte o yazının tamamı:
Orijinal formatta okuProje Çağan Irmak'ın olunca, yönetmen Çağan Irmak olunca, başrolde genç yetenek Farah Zeynep Abdullah oynayınca; insan izleyeceği dizinin kendisini ekran karşısına çivileyeceğini zannediyor tabii. Zannetmez mi hiç?
Biz de zannettik, cumartesi akşamı ilk bölümü yayınlanan 'Gülizar'ı izleyelim dedik. Gelin görün ki izlemek ne mümkün.
Çağan Irmak böyle dizi yönetecekse hiç yönetmesin, yüreğimize sızılar salmasın. Bu kadar kötü oyunculuklar, böylesine demode çekimler, diyaloglar olamaz. Artık dizilerimiz sinemamızla kapışırken, bu işin arkasında Çağan Irmak olduğuna kimse inanmaz.
'Gülizar'a 15-20 dakika dayanabildim.