Ayşe Çiğdem Batur Resimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kesinlikle Pusu'da çift olmadığı için içimde çok ukte kaldı. En akıllı davrananı da oydu. 26 da bence gereksiz yere öldü. Gerçi sonra Ebru'ya yazdıkları gibi sinir bozucuna dönmesini de istemezdim.
O dönem yapım ekibiyle sorun yaşadığı için erken çıkarıyorlar, dizinin başlangıç konusu da hızlıca kapatıp, İskender'e yoğunlaşılıyor.

O dönem yapım ekibiyle sorun yaşadığı için erken çıkarıyorlar, dizinin başlangıç konusu da hızlıca kapatıp, İskender'e yoğunlaşılıyor.
Bunun için İskenderle alakası pek yoktu bence ama sorunu varsa bilmem.

Şu hatunu Elif bahanesiyle reddedip sonra Elif'in arkadaşına aşık oluyor. Polat'ın özelliği herhalde erkek gibi tavır alan hukuk alanındaki kızlardan hoşlanmak.
Çünkü Leyla bildiğin çakma Elif

O zamanlar Necati Şaşmaz ile Nefise Karatay sevgiliydi. Nefise Karatay'ın Cüneyt Özdemir ile ilişkisi ortaya çıkınca diziden çıkardılar

Leyla karakterini hiç sevmedim bu arada. Genel olarak Polat'a sürekli aşk hikayesi yazılması kötüydü.

Bu dediğin iddiayı bir ara duydum ama doğruluğu ne bilmiyorum.

Leyla ile Nazife karakteri dizinin en çekilmez iki karakteridir. Özellikle evlenme olayından beri daha bir ayar oldum kadına.

Reactions: Maskeli Fedai
Bu dediğin iddiayı bir ara duydum ama doğruluğu ne bilmiyorum.

Leyla ile Nazife karakteri dizinin en çekilmez iki karakteridir. Özellikle evlenme olayından beri daha bir ayar oldum kadına.
Yalanlamadı da adam akıllı.

Bunların yanına Ömer babayı de ekle. Dizinin hızını gereksiz yere kesiyordular.

Yalanlamadı da adam akıllı.

Bunların yanına Ömer babayı de ekle. Dizinin hızını gereksiz yere kesiyordular.
Ömer Baba en azından saçma hareketler yapmıyor. Bu Nazife karakteri oğlu sanki sıradan bir iş yapıyormuş gibi hareketler yaparak beni kanser ediyordu. Ömer Baba en azından hikaye anlatıyor diye geçiyorum ben Tvden izleyenle farkım var
Bir videoda biz iş arkadaşıyız demişti. YouTube'da karşıma çıkmıştı ondan biliyorum ama ne kadar doğru o dönemde de daha okuma yazma bile öğrenmediğim için hakim değilim

Reactions: Maskeli Fedai
Şimdi millet hep sahneleri geçiyor ama o dönem canlı izleyenler için sahneler tam bir zulümdü
Valla o dönem bir şeyler olduğ açık yoksa apar topar diziden çıkarmazdılar
Dizi zaten Ahu Toros'un babasının ölümüyle başlıyordu. Hikaye açısından önemi büyüktü ama şartlar izin vermedi

Reactions: Gerekli24