Ayı Yogi TV'de İlk Kez Bu Akşam Show TV'de !

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,858
Puanı
1,060
Ayı Yogi The Yogi Bear Show programından uyarlanan 2010 yapımı ABD komedi filmi. Bu akşam 19.45'de Televizyonlarda ilk kez Show Vizyon Kuşağında Show TV'de.

Adını Kalbime Yazdım yine aynı saatinde 21.30 filmin ardından yeni bölümü ile Show TV ekranlarında olacak.

awww.filmizlemex.net_resimler_ayi_yogi.jpg

ortalama sonuçlar alır :) ama dizi öncesi film vermek bana göre çok anlamsız :T:

Ben izleyeceğim. Dizilerden erken olmasi sacma degil iyi bir sey bence. Cunku bugun haftasonu. Çocuk grubu izler buyuk ihtimalle o yuzden erken vakite almalari mantikli. Reyting tahmini yapsam nasil sonuc gelir bilmiyorum. Sizin kadae tecrubeli degilim reyting konusunda. 😛

cumartesi çocuklar için iyi bir eğlence olacaktır,izleneceğini tahmin ediyorum.

Animasyon filmleri çok severim ama İMDB puanı çok düşük 4.3 almış izlemem biraz göz atarım sadece. :)

Standartım 7 ve üstüdür. 😎 @xemrexxx

Fena gitmeyecektir ama çok zorlu bir günde yarışacak. 3 reyting civarı alacağını düşünüyorum. :)

Bilmeden yorum yapıyorsun şuan dizinin yeni bölümü zaten 21.30'da başlıyor.

Bu hafta 21:30'da başlayacak yazıyor.Diziyi o saate bunun için atmamış olabilir ama o saatte başlatması saçma.
Geçen haftalardada yarışma için geç başlatmıştı.Bazen Fox'u geçiyor saçmalıkta.:)

süper tam benlikmiş:)kaçırmam
ayı yoginin türkçe seslendirmesini yapanla polatı seslendiren aynı kişi sanırım tutar film:)

Bu hafta 21:30'da başlayacak yazıyor.Diziyi o saate bunun için atmamış olabilir ama o saatte başlatması saçma.
Geçen haftalardada yarışma için geç başlatmıştı.Bazen Fox'u geçiyor saçmalıkta.:)
Hayır dizi hep 21.30'da başlıyordu ilk bölüm hariç konuda da belirttiğim gibi geçen hafta sadece uzun özet verdiler o kadar. :) :)