TV8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda'nın kadrosuna dahil olan Ayça Bingöl'den diziyle ilgili özel açıklamalar!
Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı diziyle 2 sene sonra ekranlara dönen ve babasının annesi tarafından öldürülmesinin travmasını yaşayan Derya karakterine hayat veren başarılı oyuncu, 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına verdiği röpörtajda diziyle ilgili şunları söyledi:
"Yaşanmış bir hikayeyi canlandırmak etkileyici bir şey. Bence en ilgi çekici olan şey, bunun gerçekten olmuş olması. İş başlamadan önce Gülseren Hanım'la da konuşmuştuk, o zaman daha farklı bir yerinize de dokunuyor oyuncu olarak. Yani bu bir kurgu değil, elbette ki senaryonun içinde dramatik yapılar icabı birtakım kurgular yapılıyor ama işin özünde olan şey bunun olmuş olması ve bir kadının bununla baş etmeye çalışması, böyle bir şeyi yaşamış olması Ayça olarak da beni fazla etkiliyor.
O kadar tatlı ki sevgili Binnur'cuğum, onunla birlikte sahne çekmek çok keyifli oluyor benim için. Çok beğendiğim, çok sevdiğim bir oyuncu kendisi. Burası çok tatlı bir ekip. Önceden çalıştığım insanlar var, yeni tanıştığım insanlar var. Sette olmayı da özlemişim, iki seneyi geçkin bir süredir sette değildim. Pandemiden ötürü çok kapalı bir hayatım vardı, bana da iyi geldi."
Kırmızı Oda, yeni bölümleriyle her Cuma 20.00'de TV8'de!