Karagül'ün içindeki tek güzel şey Ayça'ymışBizim popüler ettiğimiz oyunculardan biri daha@xBUGRAx
Güzel kız ama makyaj ve dolgu güzeli. Biz doğal hali ile oynayıp hiç böyle değildi
Seni ilk sayfada etiketlemiştim zaten, sonra bakıp değerlendirmeni yaparsınAaa kim ayoll
Aaa iltifatınla ecünnüyü koruma altına aldın onun hatrına demeyecemSeni ilk sayfada etiketlemiştim zaten, sonra bakıp değerlendirmeni yaparsın
Kadınlardan sanane ayollKaragül'ün kadınlarının hepsi güzeldi valla.Şerif Sezer bile yaşına göre çok güzel.
Kadınlardan sanane ayoll
Bilindik değiller heralde.İnstanı kurcaladım hiç öyle oyuncu görmedim
Gizli tutuyorumBilindik değiller heralde.İnstanı kurcaladım hiç öyle oyuncu görmedim
Neden özellikle Çiğdem ve ben?
Karagül'de baya beğeniyordum ama estetik yaptırdığı için doğal güzelliğini yok etti. Estetiğe karşı da bir insan değilim ama kız zaten güzeldi neden yaptırdı cidden anlam veremedim. Onun dışında henüz yolun başında ya oyunculuğunu beğenmiyorum. Kendini geliştirirse iyi yerlere geleceğinden şüphem yok ama.
Hiç estetiğim yok, sadece dişlerim yapıldı. Onlar da Özcan (Deniz) Bey’in önerisiyle yaptırıldı.
Haha.Cidden uzun zaman olmuştu böyle yazmayalı.
1 Asır mı kaldım ben köy de herkesin ayarları değişmiş 😱😱😱@xBUGRAx erkek sevmiyormuş
Ece Uslu şarap gibi bir kadın gerçekten çok beğeniyorum onu.Karagül'ün kadınlarının hepsi güzeldi valla.Şerif Sezer bile yaşına göre çok güzel.
Neden ki @xBUGRAx yoksa beni kandırdın mı1 Asır mı kaldım ben köy de herkesin ayarları değişmiş 😱😱😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?