Avrupa'da Başakşehir Tur Atladı, Beşiktaş Lig Düştü

mesmeso

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
11,831
Puanı
1,060
besiktas-ve-basaksehirin-konferans-ligi-programi-belli-oldu-w2en.jpg

Temsilcilerimizin Avrupa mesaisi bir iyi bir kötü başladı!

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, 2. Eleme Turu'nda karşılaştığı Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımına elendi. İlk maçı evinde 4-2 kaybeden Beşiktaş, Polonya'da oynanan rövanş maçında da 2-0 mağlup olarak Avrupa Ligi'nden elenerek yoluna Konferans Ligi 3. Eleme Turu'ndan devam edecek. Beşiktaş burada İrlanda'nın St. Patrick's takımı ile karşılaşacak.

UEFA Konferans Ligi'ne kalma mücadelesi veren Başakşehir, 2. Eleme Turu'nda Bulgaristan ekibi Cherno More ile eşleşmişti. Temsilcimiz Bulgaristan'da oynanan ilk maçta rakibini 1-0 mağlup etmişti. Kendi evinde oynadığı rövanş maçını 4-0 kazanan Başakşehir turu geçen taraf oldu. Başakşehir, 3. Eleme Turu'nda Norveç'in Viking ekibi ile tur geçme mücadelesi verecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda Fenerbahçe'de Hollanda temsilcisi Feyenoord ile bu sezonun ilk resmi müsabakasına çıkacak.

Temsilcilerimizin ilk maçları bu hafta içi oynanacak.

St.Patrick Atletick pek zayıf takım değil adamlar kendi sahası olan Richmond parkta çift kale maç oynadılar Oynayacakları stadyum dağın başında çok ıssız bölge bir tane hotel var stadın karşısında Tallaght stadyumu aslında orası Shamrock rovers’ın stadı @mesmeso @Bully

Başakşehir gruplara kalmayı başarır ama Beşiktaş bu oyunla çok zor. Beşiktaş'ın defans hattı çok kötü.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Beşiktaş'ın bu sene de işi zor gibi tüm kulvarlarda. Başakşehir ümit veriyor, inşallah Avrupa'da başarılı olurlar.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Avrupa'da kura iyi gelmediği sürece turu geçemezler ama Konferans'ta iş yaparlar.
Ülke Puanında fark olmayacağı için konferansa kalmaları işimize gelir. Uefa ‘dan biraz daha az maç başı ücreti alacaklar hepsi bu.

@HollyDemon ☾☆ ben gittim İrlanda’ya oradan biliyorum St.Patrick atleticks’in stadyumunu Richmond park orası trafiği kaldırmaz 125000 Türk var ben wow burgerdan yedim açlıktan kaynaklı yemeğin ne yağı ile kokusu anlamamışım Annem anladı Tallaght stadyumuda çok soğuk adamlar yemekleri sponsoru veriyor o da wow burger
------

@Yakamoz-Asi @HollyDemon ☾☆ stada nediyorsun

Son düzenleme:
@HollyDemon ☾☆ ben gittim İrlanda’ya oradan biliyorum St.Patrick atleticks’in stadyumunu Richmond park orası trafiği kaldırmaz 125000 Türk var ben wow burgerdan yedim açlıktan kaynaklı yemeğin ne yağı ile kokusu anlamamışım Annem anladı Tallaght stadyumuda çok soğuk adamlar yemekleri sponsoru veriyor o da wow burger
------

@Yakamoz-Asi @HollyDemon ☾☆ stada nediyorsun
Bilmeden yemek günah olmaz da yurtdışına çıkınca dikkat etmek lazım çoğu malum hayvanı tüketiyor cipsine kadar muhtemelen ben dışardan yemek yemezdim yada Türk lokantası ve Müslüman olmuş yerleri araştırırdım :)

Stat güzel görünüyor futbol takip etmem pek anlamam da takım tutarım sadece Beşiktaşlıyım milli takımı oynayınca seyrederim birde bizim takımlardan herhangi biri yabancıyla eşleşirse bu fener yada Galatasaray vs olsun mili olduğundan sonuçlarına bakarım bizimkiler kazanmış mı diye :)

Bilmeden yemek günah olmaz da yurtdışına çıkınca dikkat etmek lazım çoğu malum hayvanı tüketiyor cipsine kadar muhtemelen ben dışardan yemek yemezdim yada Türk lokantası ve Müslüman olmuş yerleri araştırırdım :)

Stat güzel görünüyor futbol takip etmem pek anlamam da takım tutarım sadece Beşiktaşlıyım milli takımı oynayınca seyrederim birde bizim takımlardan herhangi biri yabancıyla eşleşirse bu fener yada Galatasaray vs olsun mili olduğundan sonuçlarına bakarım bizimkiler kazanmış mı diye :)
Zaten o stad çok soğuk Tallaght stadyumu adamlar şınav mekik halter kaldırıyor hız testi matematik dersi taktik analizi fizik analizi fizik gücü güçlü bir takım st.Patrick atletick @HollyDemon ☾☆
------

@Yakamoz-Asi

• Beğendim
Reactions: HollyDemon ☾☆