Avrupa Yakası’nı dükkân için terk etti

LeqeND KiLLeR

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
10 Ağustos 2008
Mesajlar
5,427
Reaksiyon puanı
34
Puanı
270
Konum
İstanbul
Avrupa Yakası’ndan sürpriz bir ayrılık haberi daha geldi... Hümeyra ve Vural Çelik’in ayrılıp Ata Demirer’in dönüş yaptığı diziden ayrılan son isim “Sacit” rolündeki Tolga Çevik oldu
TOLGA Çevik yeni dönemde Komedi Dükkanı’na ağırlık vermek için Avrupa Yakası’yla yollarını ayırdı. Önceki gün TTNET’in yeni reklam yıldızının Gülse Birsel ile Özkan Uğur’un olduğuna ilişkin yazı yazmıştım. Yazı çıktıktan sonra bir mail aldım Gülse Birsel’den, reklamın metinlerini kendisinin yazmadığına dair... Bunun üzerine aradığım Gülse Birsel yeni bir haber olarak Tolga Çevik’in ayrıldığını söyledi.

BİRSEL, “Tolga, yeni dönemde Komedi Dükkanı’na ağırlık vermek istediğini ve ailesine biraz vakit ayırmak istediğini söyledi. Komedi Dükkanı’nın ayrıca turnesi de olacakmış. Bu yoğun trafiğin üstüne bir de Avrupa Yakası zor geleceği için izin istedi. El sıkışarak ayrıldık” dedi. Birsel, çekimleri 12 Eylül’de başlayacak “Avrupa Yakası”nın 24 Eylül’den itibaren ekranda olacağını, sezon başında gidenlerin yerine Ata Demirer’den başka transfer yapmayacaklarını ama ileride diziye sokacağı tek bölümlük karakterlerden tutanları kadrolarına katacaklarını söyledi.

 
bu ne yaa ben bu diziyi hiç izlemedim ama yol geçen hanı oldu biri gidiyor biri geliyor.Devamlı birileri ayrılıyor takımdan
 
Komedi Dükkanı için bıraktı haklı bence kariyeri için daha önemli Komedi Dükkanı.
Makbule de gitse tam süper olur
Gaffır gelsin

 
vay be gerçekten de dizi yol geçen hanına döndü ya bu ne biri gidiyor diğeri geliyor.
 
Ata Demirer'in gelmes iyi oldu