Avrupa Ligi Finali Gençlerbirliği - Kayserispor

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,491
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Evet arkadaşlar ligde bu sene uygulanan bu format oyunda da uygulanacak ve kazanan takım madalya alacaktır bilginize. :)

kadrosu çok güçlü ama ligte rahat geçtiğim bi takım bakalım :D

Takas hiç şansın yok. :D Ozan ayarlarla oynamazsa en iyi ihtimalle 4-1. :)

bak hiç abartmıyorum admin normal ligteki ayarlarla oynamasa benim şampiyon olma şansım yüksekti ama ev sahibi falan bişeyler yaptı dağıldık doğal olarak :D

Takas hiç şansın yok. :D Ozan ayarlarla oynamazsa en iyi ihtimalle 4-1. :)

sen öyle diyosan kesin yenerim madalyam garantilendi :d :d

Moderatörün son düzenlenenleri:
[TABLE="width: 1"]
[TR]
[TD="align: left"]14[/TD]
[TD="align: left"]Kayserispor[/TD]
[TD="align: left"]1-0[/TD]
[TD="align: left"][/TD]
[TD="align: left"]Gençlerbirliği

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="width: 1"]
[TR]
[TD="align: left"]Gençlerbirliği[/TD]
[TD="align: left"]0-0[/TD]
[TD="align: left"][/TD]
[TD="align: left"]Kayserispor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

takas 1 gol atmışsın 10-0 falan yenmiş gibi konuşuyosun :D

Kadro değeri: 357.808.500 €
Kadro değeri: 196.183.875 €

bu iş kadro değerine bakmaz capslock ligi kaçıncı bitirdin o kadroyla :D o kadro bende olacak 10 puan farkla şampiyondum hepsi 100 ün üstünde oyuncularının mesele takım olabilmek :D

Vallah fifa da pes de ben den iyisini tanımam hep dünya klası yaparım hele hele benim elimdeki kadroyla hiç yenilgi yüzü görmem inşallah ronaldo,messi,beckham,fabregas,ribery,casillas,ramos,puyol,FERNANDO TORRES,ronaldinho,giovani dos santos alex,kaka ve daha neler neler elimdeki kadro full dolu başka oyuncu alamıyorum

Takım:Barcelona

kalede casillas

defansta: Puyol,ramos

orta saha:messi,ronaldo,kaka,beckham,(arada bir alex),

forvet: Fernando Torres-Ronaldinho-Giovani Dos santos(arada bir dos santosun yerine Fernando Torresin aralarında Ronaldo yada Messi yada Ribery)

Oyun sistemi 2-5-3

Bütçe:1.500.000.0000$

Son düzenleme:
bu iş kadro değerine bakmaz capslock ligi kaçıncı bitirdin o kadroyla :D o kadro bende olacak 10 puan farkla şampiyondum hepsi 100 ün üstünde oyuncularının mesele takım olabilmek :D

Takas ben seni yenerim bence şu anki ayarlarla. :D Ozan bize bir hazırlık maçı ayarlasa keşke. :D

takas 10 puan fark yemedim en azından :D neyse uzatmaya gerek yok yarın görücez hakeden kazansın

takas kadron iyi ayaklarına yatıyonda ligin başlangıcında durumun benden daha iyiymiş :) :)