'Avrupa Avrupa' Tekrarlarıyla Trt 1'de!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Trt 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşan, başrollerini Ebru Cündübeyoğlu, Zuhal Topal, Tarık Ünlüoğlu ve Selen Seyven'in paylaştığı geçtiğimiz sezon final yapan dizi ''Avrupa Avrupa'' tekrar bölümleriyle ekranda.

Dizinin tekrarları dün yani 15 Eylül Pazartesi itibariyle ilk bölümden başlatıldı ve dizi bundan böyle hafta içi her gün 09:15'te Trt ekranlarında olacak.

Bakalım dizi tekrarlarıyla nasıl bir izlenme payına kavuşacak?

thumbnail_1410861797.jpg

Çok severek izlediğim diziydi, ama çok erkenmiş tekrarları denk gelemem.Bu arada Ebru Cündübeyoğluna O Hayat Benimden Hasret Karakteri için teklif gelmiş ama kabul etmemiş keşke etseymiş :(

İlk 13 bölümde İpek Tuzcuoğlu oynamıştı Gülbahar rolünü. Sonra değiştirildi ve yerine Ebru Cündübeyoğlu geldi. Bu da küçük bir detay olsun. Bence iyi bir diziydi. Sonra 3. sezonunda Çarşamba'ya aldılar. Pazar gününde kalıp öyle bitebilirdi. Gerçi önemli karakterlerin çıkışıyla birlikte ancak bir noktaya kadar ilerleyebilirdi. Başından beri izlememiştim, ama denk geldiğimde keyifle izlediğim bir diziydi. Yalnız erken saatte yayınlanıyor, ben izleyemem bu yüzden. Neyse. İlk 100'e girecektir kesin... :)

Ne oldu TRT birden bu dizinin degerini mi anladi ne yapti..

Bitmesi yanlis bir karar olan diziydi, devam etse iyi izlenirdi diye düsünüyorum.

Dizi son sezon yaptığı oyuncu değişikliklerinden sonra eski tadını vermiyordu zaten bitmesi iyi oldu. Tekrarları ilk bölümden başlayacağı için iyi oranlar alacaktır. :)