'Avlu' Dizisinin Akıbeti Ne Olacak?

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
67198

Star TV'nin sevilen dizisi 'Avlu'nun akıbeti ne olacak?

Limon Film imzasıyla her perşembe akşamı izleyiciyle buluşan 'Avlu' dizisinin yeni sezonda Star TV'de olmayacağı öğrenildi. Milliyet'ten Sina Koloğlu'nun özel haberine göre; sevilen dizinin yeni sezonunun garantisi olmadığı, internet veya başka kanal üzerinden izleyiciyle buluşabileceği öğrenildi. Son kararı ise dizinin yapımcısı verecek.

'Avlu' 44. bölümüyle 30 Mayıs Perşembe akşamı Star TV yolculuğunu tamamlayacak, devam edip etmeyeceğini ise ileriki günlerde öğreneceğiz...

Netflix gibi bir platformda çok daha iyi iş görür. Çünkü çok fazla yabancı takipçisi de var.

İnternette olacakğını düşünüyorum. Daha birçok konusu var. Bitirmezler. Reytingleri de o kadar kötü değil.

Bu hafta tüm #sabır ve #şükür 'lerimin karşılığını alıyorum. :A Hiçbir cacık olmaz bu işten. :A

Hem Jet Sosyete'nin, hem Halka'nın, hem de bu dizinin aynı anda dijitale geçeceğini sanmıyorum. İçlerinden biri final yapar ki bu durumda Avlu en olası aday. Başka kanal ihtimali zaten sıfır. Yine de Demet hatrına devam etsin istiyorum. :bhr:

Hem Jet Sosyete'nin, hem Halka'nın, hem de bu dizinin aynı anda dijitale geçeceğini sanmıyorum. İçlerinden biri final yapar ki bu durumda Avlu en olası aday. Başka kanal ihtimali zaten sıfır. Yine de Demet hatrına devam etsin istiyorum. :bhr:
Senin Sosyete'n dijitale geçiyorsa bu dizi hayli hayli bir dijitale geçer emin ol. :A

yallah de yallah bitsin gitsin
Senin Sosyete'n dijitale geçiyorsa bu dizi hayli hayli bir dijitale geçer emin ol. :A
Bu hafta tüm #sabır ve #şükür 'lerimin karşılığını alıyorum. :A Hiçbir cacık olmaz bu işten. :A
Prison Börek'in ruhuna fatiha :D

meshur_adana_boregi_tarifi_1540110008_0573.png
İnternette olacakğını düşünüyorum. Daha birçok konusu var. Bitirmezler. Reytingleri de o kadar kötü değil.
Puhu tv de devam edebilir aslında
Netflix gibi bir platformda çok daha iyi iş görür. Çünkü çok fazla yabancı takipçisi de var.
Sen bit kenafir gözlü :A
Final fragmanı yayınlandı:

• Harika
Reactions: xemrexxx
İnternette olacağı kesin. Yapım şirketi açıkladı. @Puhutv ‘de olacaktır. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ .