Averaj dersleri

Neferet

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
18
Puanı
259
Ortalama yükselten makine derslerdir.Herkes için beden ve dindir.Sözelci için edebiyat,tarih vs.,sayısalcı için matematik,biyoloji örnek verilebilir.Eşit ağırlıkçı ama sözel birazcık daha (bayağı) ağır basan biri olarak benim için bu dersler Türkçe dersleri,İngilizce,Tarih,Felsefe,bir dönem psikoloji,Biyoloji idi.9'lar için Sağlık,11'ler için Trafik örnek verilebilir.

Bkz: Astronomi ve Uzay Bilimleri

Bu arada Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi bizim okulda en zorlayıcı derslerden biridir. Bizim sınıfta sadece 3-4 kişinin 5 gelmişti. En yüksek ortalama benimdi. Ona rağmen 90.

Bizim bir din sorusu:

Aşağıdakilerden hangisi Allah'ın varlığına kanıt değildir?

A) Ufolar
B)Kur'an-ı Kerim

gidiyordu böyle

Bir de sorun olmazsa senin E-okul'un 10,11 ve 12.sınıfını çekip pm'den falan yollayabilir misin?

Tamam

10.sınıf yok yalnız. Girmemişler kayıtlara. Bir de 12'nin 2.döneminde çok az not girilmiş.

Biyolojiden 69 almışsın
Felsefe iyi (1.dönem) anal geo iyi trafik şaşırttı,geometriden 75 feci şaşırttı,astronomi ve uzay bilimleri harbiden averajmış,fizik de çok iyi...Hakikaten çok iyi

Geometri'deki o sınav feci zordu ama

69 aldığım Biyoloji sınavını hiç hatırlamıyorum. O zamanlar Biyolojim kötüydü heralde

Ve işte benim kuzen
Kendisi İzmir'in en iyi anadolu liselerinden birinde 9.sınıftır övünmek gibi olmasın,benim e-okul bulunmadığı için kopmalık olarak size bunu sunmak zorundayım...

O babasına gıcıklık olsun diye 50 almıştı yalnız
Matematik sınavının ertesi sağlıktı,babası matematik yüzünden onu azarlamıştı al sana not ulan dedi 50 aldı xD

Asıl geometriye dikkat
Nasıl bir hırstır 14'ten 55'e çıkardı

Arada fiziği yamultmuş yalnız xD Benim 9.sınıf halimin aynası gibi.

ortalamayı yükseltenlere ayar olurum 😱