Hazem
Favori Üye
olmuyo mu nasıl ya peki aşağıdakilerden
MusTafa
MuSTaFa
MustaFa
MalKoç
MalKoÇ
MaLKoç
MaLKoÇ
MaLkoç
MaLkoÇ
Yok yok olur mu hiçS.G.A.T. post: 1397188' Alıntı:Arkadaşlar profil resmi için bunu kullanmak istiyorum.Sizin için bi problem olur mu?
Ekli dosyayı görüntüle 3334
madem adım olmuyo bende en sevdiğim filmin kahramanını koyucam Hachikō koyucam şimdiye kadar izlediğim en güzel filmdi @emreemreu bakabilirmisin eğer oluyosa öyle koy Hachikō son harften dolayı olmuyosa HachiKo koy
tamam teşekkürler
HachiKo oluyor.Ama ben koyma işlemini yapamıyorum, sadece oluyor mu olmuyor mu diye bakabiliyorum.
Koyma işini Ozan'a diyeceksin.
tamam teşekkürlerama Hachikō olmuyo değil mi
tamam teşekkürler
Hachikō'yu koymanı tercih etmem. Neden diye soracak olursan mobilden girerken zor olur ayrıca sonundaki "ō" şeyini kimse yazamaz.Sıkıntı çekersin yani.
En iyisi HachiKo'dur.
güzel olmuş nickinHachiKo post: 1397549' Alıntı:tamam teşekkürler
zaten dislike da geldi.Tamam vageçelim o zamanBully post: 1397193' Alıntı:Yok yok olur mu hiç
zaten dislike da geldi.Tamam vageçelim o zamanBully post: 1397193' Alıntı:Yok yok olur mu hiç
evet açmıştım zatenS.G.A.T. post: 1397671' Alıntı:güzel olmuş nickin.Bu arada konusunu aç.herkesin haberi olsun.Sonra problemler oluyor
bayılıyorum bu resimeS.G.A.T. post: 1397188' Alıntı:Arkadaşlar profil resmi için bunu kullanmak istiyorum.Sizin için bi problem olur mu?
Ekli dosyayı görüntüle 3334
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?