ATV'yi Tebrik Etmek Lazım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muffin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muffin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
389
Puanı
174
ATV tartışmasız sezonun en başarılı kanalı. Bunu reytingden dolayı söylemiyorum,haftasonu yayınlanan çok az izlenen dizilerine gösterdiği sabırdan dolayı söylüyorum.Alev Alev, Krem ve Hayat Devam Ediyor eylülden beri hep sürünüyor ama kanal yaklaşık 5 ay dayandı,bu büyük kanallarda göremediğimiz bir şey,Star ve Kanal D'nin ne kadar acımasız olduğunu biliyoruz,ATV ezberleri bozdu,ben sabrından dolayı ATV'yi tebrik ediyorum.

ATV tartışmasız sezonun en başarılı kanalı.

derken? Neye göre? Kıstasın ne?
Evet cok yüksek ratingli yapımlar var ama sezonun en başarılı kanalı değil kardeş bunu kabul etmek lazım.

Üç dizi de çok çok kötü durumda değiller. Yerlerine farklı alternatif de üretemeyince beklediler. Yalnız Hayat Devam Ediyor'un daha önce bitmesi gerekirdi normalde ama geçen sezonki başarısına ve aldığı en iyi dizi ödülü için hakettiği düzgün finali verdiler sanırım. :)

gene bitiyor alew ve hde öle acıma falan yok yenisi gelince kötü olan gder toz.yol. ve bizim okula yer açıldi. cmt-pazar-çar. warlık gösteremeyen kanalı tebrik etmeye gerek yok.esra ve müge tebrik edilebilir

Başarı kıstasım kaç dizi başlatıp kaç dizi bitirmesiyle ve kaçını tutturmasıyla alakalı.

Kanal D umutsuz vaka ile prime time`da 2. , tüm günde 1.

Atv ise tebrik edilmeli prime time`da 3. , tüm günde totalde 2. , A/B`de 3.

Hangisi tebrik edilmeli orası karışık.

Alakasız iki konuyu birbiriyle karıştırmayalım.

Atv işin içindeyse takasın katılmaması imkansız olurdu zaten :D İlahi Takas gülümsettin beni yine kardeş sağol :) Evet Atv başarılı bir kanal ama en başarılı kıstası biraz tuhaf :)

Deniz benle niye uğraşıyon

Takas senle uğraşmıyorum neden öyle algılıyorsun ki işe duygusal yaklaşıyorsun şuanda.Sadece izlediğin dizi Atv de olduğu için katılıyorsun dedim yazıya yalan mı yani ama :) Şimdi senin izlediğin dizi Star da olsa yine bu yazı olsa katılıyorum dermiydin ciddi söyle ama :) Ya sana takılıyorum sadece bakma bana :)