Atv'ye Uçurum Dizisi İçin Star'ın Behzat Ç. Hamlesi Örnek Gösteriliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Posta gazetesi televizyon eleştirmeni Mesut Yar yazdı:
Atv'nin dizisi 'Uçurum' izleyiciyi içine almaya başladı. Bir kere anlatılan hikayeye itiraz edecek bir vicdan olmamalı kimsede. 'Her ne kadar başlarken birtakım vicdanları mağdur etse de.' Ne olursa olsun, bu ülkenin görünmeyen yüzünde aklımızın almadığı ölçüde sert geçiyor hayat... Sorun da bu işte. Aynı sertliği diziye aktardığınız zaman biraz can yakıcı oluyor. O canı yakmak zorunda yapımcı ama korunmalı saatlerde yapmalı sanırım bunu.
'Behzat Ç.' (Star TV) konusunda gösterilen yayıncı hassasiyetini atv'den de bekliyorum. 'Uçurum' nasıl derler, yemek sonrası bir iş değil. Hazımsızlığa neden oluyor. Çocukları yatağa göndermeden izlenecek bir iş de değil; çocuklara da izaha neden oluyor. Geç vakitlerde tüm bu koşulları makulleştirerek kemikleşmiş bir yer edinebilir kendine. Yoksa bu sertlikle, 'Behzat Ç.' kadar bile inat edemeyecektir ekranda.

ucurumdizi111.jpg

Katılıyorum, dizide ana konu şiddet zaten ve karikatürize edilmeden tüm çıplaklığıyla veriliyor bu şiddet, bu da tabi kötü etkileyebilir savunmasız canlıları ekran başındaki.

ATV'nin PT2 gibi bir lüksü yok çünkü öncesine koyabileceği bir iş yok. Geçen seneki ATV olsaydı bu dizinin şansı daha yüksek oluyordu. Geçen sene ATV dizi bolluğundan hangisini hangisini değiştireceğini şaşırıyordu puzzle oynuyordu adeta dizinin gün ve saatleriyle ama artık eli kolu bağlı, müdahale edemiyor yokluktan dolayı. :)

ATV'nin PT2 gibi bir lüksü yok çünkü öncesine koyabileceği bir iş yok. Geçen seneki ATV olsaydı bu dizinin şansı daha yüksek oluyordu. Geçen sene ATV dizi bolluğundan hangisini hangisini değiştireceğini şaşırıyordu puzzle oynuyordu adeta dizinin gün ve saatleriyle ama artık eli kolu bağlı, müdahale edemiyor yokluktan dolayı. :)

Ozan sen diyince hatırladım da geçen sene ATV hakikaten çok kötüydü, nasıl televizyoncu olunmaz sorusunun cevabıydı resmen. :d

Bu sene istikrarlı bir çizgisi var ama, şimdilik yönetim güzel. :)

uçurumu saat 02 civarı sansürsüz yayınlamaları lazım o zaman reyting rekoru kırar..

bence atvnin sihirli annemi alması alzımdı salı 20:00 o 22:00 da uçurum :D

Moderatörün son düzenlenenleri: