ATV'nin Yeni Sezon Tanıtım Çekimleri Başladı! | 2021 - 2022

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,151
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

ATV'nin yeni sezon tanıtım çekimleri başladı!

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz', 'Kuruluş: Osman', 'Bir Zamanlar Çukurova', 'Kardeşlerim', 'Kalp Yarası' ile 'Baş Belası'nın yanı sıra 'Destan' ve 'Yalnız Kurt' gibi dizilerin izleyici ile buluşacağı; Kenan İmirzalıoğlu, Müge Anlı, Zahide Yetiş, Esra Erol, Cem Öğretir ve Nihat Hatipoğlu gibi ekran yüzlerine de ev sahipliği yapan kanalın tanıtımı yakında izleyici ile buluşacak.

Sanırım dün paylaşılan bu fotoğraf da tanıtım çekimlerinden. Umarım geçen seneki gibi bir tanıtım olmaz.

Ay sanki dizi yeni sezonda devam edecekmiş gibi Baş Belası ekibini de mi almışlar şaka gibi.

Reactions: cookies
Hayret kanallar genelde 2,3 sene sonra çekerdi yeni sezon tanıtımı şaşırdım üstünden zaman geçmemesine

Seçkin’i boşuna yormuşlar.

Toprakcan yok muymuş.
@Aserat
Bu selfie AyFer fanları istiyor diye geldi diyorlardı, onla Merve de vardır.

------

Hadi Baş Belası devam edecek dediniz tanıtıma koydunuz da İrem'i tek koyun bari Seçkin'i gören tanıtımdan kaçar.

Kalp Yarası ve Kardeşlerim ekibini merak ediyorum sadece.
Özellikle de Kalp Yarası, diğerleri beni ilgilendirmez.

Reactions: xBUGRAx
Kardeşlerim kısmında umarım Onur'cum vardır.

Baş Belası sezona kalıyor demek.

Atv tanıtımları genelde iyi olmuyor pek bir beklentim yok.

Afişe koymamışlardı geçen sezon, umarım bu sefer hem afişe hem kanal tanıtımına koyarlar.

Reactions: slhttnmtl
Afişe koymamışlardı geçen sezon, umarım bu sefer hem afişe hem kanal tanıtımına koyarlar.
Yurt dışına koydular diyecektim de o Simge Selçuk'tu tamam.
Afişte yine olur mu bilmiyorum ama kanal tanıtımında olur.
Neyse onlar beni ilgilendirmiyor, Fadik Hanımcığım olsun da geriye istediklerini koysunlar.

Yurt dışına koydular diyecektim de o Simge Selçuk'tu tamam.
Afişte yine olur mu bilmiyorum ama kanal tanıtımında olur.
Neyse onlar beni ilgilendirmiyor, Fadik Hanımcığım olsun da geriye istediklerini koysunlar.
Fadik Sevin Atasoy, Halit Özgür Sarı, Onur Seyit Yaran yeterli. Diğerlerine cidden gerek yok, boşuna yer kaplıyorlar.