Atv'nin Yeni Sezon Dizileri Çok Konuşulacak !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vhp

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33
Puanı
159
http://www.***/wp-content/uploads//2012/08/karadayi-300x218.jpg

Atv, ağır ama emin adımlarla yeni yapımlarını sunmaya devam ediyor. Yeni bir fragman ile yeni dizilerini tanıtan atv, büyük merakla beklenen dizilerini teşhir etti. Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un rol aldığı Karadayı, Öykü Çelik ve Fulya Zenginer'in rol aldıkları Benim İçin Üzülme, Berk Oktay, Rojda Demirer ve Hande Soral'ın rol aldıkları Alev Alev, Hazal Kaya, Tardu Flordun ve Hazal Kaya'nın rol aldıkları Son Yaz Balkanlar yeni fragmında resimlerle tanıtıldı. Bu dizilerin dışında ayrıca Huzur Sokağı ve Krem dizileri ile de dizileribi sunmaya devam eden Atv, geçen sezondan devam eden Hayat Devam Ediyor , Uçurum ve Alemin Kıralı dizileri ile tüm dizilerini belirlemiş oluyor.

ilginç 1 numaralı dizisi kurtlar vadisi pusu yu yazmamışsın :D

Agir ve emin adim denmez buna tam olarak. Cunku kadrosu ve konusu cok.iyi olan diziler aldi. (Karadayi, Son Yaz ve Benim İcin Uzulme) Bu dizilerin hepside cok masrafli digerlerine gore. Olurda tutmazsa atv cok birsey kaybetmez yine ama zarara ugrayacak. Ama bu dizilerin tutmama gibi bir sansi yok. Hepside cok iddiali. :)