atv'nin Yeni Dizisinde Son Dakika Ad Değişiklikliği!

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Furkan Sögüt / Televizyon Gazetesi.com

atv'nin yeni dizisinde son dakika ad değişiklikliği!

Erler Film'in 28 yıl sonra 'beyaperde'den 'beyazcam'a aktarmaya karar verdiği 'Alev Alev'in dizi versiyonu 'Ege Aşıkları' olacaktı, fakat atv ve Erler Film tekrar sadık adı 'Alev Alev'e değiştirdi dizinin adını.

Dizisinin konusu: Yakışıklı tur kaptanı Murat'la (Berk Oktay) babası gibi balıkçılık yapan güzel Alev (Rojda Demirer) evlilik hazırlığı yapan iki sevgilidir. Düğün hazırlıklarının sürdüğü bir dönemde Murat, çok cazip bir iş teklifi alır.

Dizi Eylül'de atv'de!

alev-alev.jpg

Haberin her hakkı saklıdır! Kaynak belirtilmeden kullanılamaz!

Furkan Sögüt -
Fks14

Bu dizi pek iddiali degil bana gore. Pt2'de yayinlansa daha iyi oranlar alir. :)

Bence bu dizi Pazar aksamlari ekrana gelecek.

Çünkü Erler Film'in bir diger dizisi "Ask Bir Hayal" de Pazar günleri ekrana geliyordu.

Neden acaba o habere ragmen birçok TV yazari ve birçok haber paylasimcilari "Ege Asiklari" dedi ?

1 hafta önce her konuda "Ege Asiklari" geçiyordu, ben de bu duruma açikliga kavusturmak için bunun haberini yaptim ve artik birçok TV yazarlari ve haber paylasimcilari konularinda "Alev Alev" kullaniyor.

Neden acaba o habere ragmen birçok TV yazari ve birçok haber paylasimcilari "Ege Asiklari" dedi ?

1 hafta önce her konuda "Ege Asiklari" geçiyordu, ben de bu duruma açikliga kavusturmak için bunun haberini yaptim ve artik birçok TV yazarlari ve haber paylasimcilari konularinda "Alev Alev" kullaniyor.
Senin haberinden dolayı değil, artık fragmanları ve tanıtımları tv'de dönmeye başladı Alev Alev olarak, hala Ege Aşıkları diyen cahildir zaten. :)

Senin haberinden dolayı değil, artık fragmanları ve tanıtımları tv'de dönmeye başladı Alev Alev olarak, hala Ege Aşıkları diyen cahildir zaten. :)

Ben bu haberi paylasmadan önce birçok TV Yazar ve haber paylasimcilari "Ege Asiklar" diyordu.

Ve atv'de tanitimlar dönmeye basladi ve birkaç dakiak sonra ben bu haberi yaptim.

Ben bu haberi paylasmadan önce birçok TV Yazar ve haber paylasimcilari "Ege Asiklar" diyordu.

Ve atv'de tanitimlar dönmeye basladi ve birkaç dakiak sonra ben bu haberi yaptim.

Bütün tv yazarları senin haberi okuyup, dizinin adını mı öğrendi. :)

Eğer böyleyse, Tv yazarlarımız çok cahil demek ki. :)