atv'nin Yeni Dizisinde Şok Olay!

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,771
Puanı
1,061
Endemol yapımın ekrana getirdiği, Kadir Doğulu ve Elçin Sangu'nun başrolünü oynadığı 'Sevdam Alabora' dizisinde şok olay yaşandı.

Büyük umutlarla yayına sürülen dizi ilk bölümüyle 10 şubat salı akşamı başladı. Reytinglerde beklenmedik bir şekilde total grubunda 20. ab grubunda ise 21. olmuştu. Sebebi ise atv'nin ilginç bir şekilde salı günü saat 16:00'da internet sitesinde dizinin bir kısmını yayınlaması olmuş.

1549484_455162954637540_8567188459615858749_n.png

Son düzenleme:
O 8 dakikalık ön gösterimdi, yoksa kanal önceden niye tamamını yayınlasın? Oranın düzeltilmesi gerek. @Billy Kane

Ben bu nedene pek inanmıyorum açıkçası. Hem bu tür ön gösterimler, iyiyse izleyiciyi heyecanlandırır ve bu da reytingler için iyi bir avantaja dönüşür. Gelen yorumlar iyiydi, ama bekleneni veremedi maalesef. Yine de dizinin geleceği hakkında konuşmak için biraz erken, 1-2 bölümde ancak belli olur kaderi. :)

Dizi karakter tanıtımlarını en sağlam şekilde yaptı ilerleyen haftalarda izleyici farkına varacaktır tabi bol tekrarla. :)

ahhh bir zamanlar tek izlediğim kanal atv kanalıydı
pazartesi karadayı salı kaçak çarşamba kpa ve perşembe vadi 4 günü haftanın sadece atv izliyordum şimdi kaçak bitti kpa bitme aşamasında vadi kanal değiştirdi karadayı biticek
izlediğim tek dizi kalmayacak gelecek yıl 🙁🙁🙁

bu saydığım diziler yerine ise saçma span diziler geliyor kara ekmek tutmadı kara ekmeğin oranlarını beyaz karanfilde alıyordu
sevdam alaboramdan zaten umutlu değildim kadir doğulu denen adam oyunculu falan değil çünkü anca pis yedili gibi dizilerde liseli oynar :F:F:F

atvden tek ümitli olduğum dizi racon ayy ama onunda tanıtımı umut vermedi:(:(:(

Komik reyting düşüklüğüne bahane arıyor yapım şirketi)))) dizinin senaryosu total kitleye agir geldi. Dizi fena değil lakin bana hicran de deki gibi katışık. Bir ileri bir geri hikaye anlatılmış. Bedeli eleştiriyorduk o bile bu hatayı yapmamıştı

Reytinglerin düşük gelmesinin sebebi bu olamaz ki bir kısmı yayınlanmışsa daha çok dikkat çekip reytingi yüksek olmalıydı.:F Saçma şuan denilen.:F

Dizi sadece Aşk üzerine kurulu değil gibi gözüküyordu fragmanlarda...
Dediğim gibiyse zamanla yükselebilir.

8 dakikalık ön gösterim olduğu için mi reyytingleri kötü çıkmış? Saçma.

Bu haberi kim yaptıysa kafası güzelmiş cidden. :D

Haberin saçmalığı. :F

Dizinin yarısı verilmedi ki, 8 dakikalık ön gösterim verildi sadece. :)