ATV'nin Yeni Dizisi Ezberleri Bozacak Gibi!

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
'Son' isimli yapım; sadece 25 bölüm sürecek, hikaye sondan başlayıp başa ilerleyecek. 30 yıllık hikaye şoke edici bir finalle ekrana veda edecek!

'EZEL'İN EKİBİNDEN YENI DİZİ
'Ezel'in yapımcısı ve yönetmeninden yine farklı bir proje! Çok yakında atv'de yayınlanacak olan 'Son' adlı dizinin başrollerinde Nehir Erdoğan, Yiğit Özşener, Engin Altan Düzyatan, Erkan Can ve Berrak Tüzünataç var.

SON CÜMLESİ BİLE HAZIR!
İşte 'Son'un özellikleri: Sadece 25 bölüm yayınlanacak. Senaryonun son cümlesi bile belli. Oyuncular bir sonraki bölümü ve oynadıkları rolün finale etkisini bilmeyecek. Dizi sondan başa doğru ilerleyecek. Finali şoke edecek ve 30 yıllık bir süreci anlatacak.

Çok iyi proje gerçekten. Senaryosunun baştan hazır olması hairka bir şey.

İzlemeyi düşünüyorum ama bakalım ne günü yayınlanacak ? Benim tahminime göre Pazartesi ve Pazartesi yayınlanırsa izleyemem Leyla ile Mecnun var

Muhtemelen daha önce ki demeçlerimde de söyledim; bu dizi Pazartesi veya Sali yayinlanacaktir.. En uygun günler bunlar

Bu projeye çok büyük bir güven var, ben de güveniyorum, hazır senaryo Türk tv'leri açısından inanılmaz bir şey, ayrıca kurgusunun da çok farklı olduğunu öğrendim, mesela bir oyuncuyu bir bölüm görüp 4 bölüm görmeyecekmişiz, anlamak zor olabilir diye düşünüyorum, az da olsa Ezel gibi zeka isteyebilir belki ama reytingi kesin olmasa bile kalitede zirveye oturur ve Türk dizi tarihinde bir çağ atlatabilir.

Bu proje tutmuyacak Atv Cumartesi Yahşi Cazibe ile yer değiştirirse iyi olur Yahşi Cazibe Pt-2'ye koysalar çok iyi olacak

pazartesi olursa izlerim başka bi gün izleyemem

Bizim evde tv yok ben direkt indiriyorum netten hangi gün olduğu hiç problem olmuyor benim için.
çok merak ettim gerçekten.oyuncuları da kadroyu da beğeniyorum ama çok gürültü çıkartılan şeylerden yüksek beklentiler oluyor sonra bunu karşılayamıyorlar ve hayal kırıklığı ortaya çıkıyo falan. böyle olmaz inş.

izlemeyi düşünmüyorum.. amatör oyuncular toplanmış bi iddialı oyuncu bulamadım..
atv için umt vardır belki 5-6 rating alır onuda göğe çıkarır ama ynede rating işi hiç belli olmaz bi bakmışızz 1 rating alırken bi bakmışız 10 rating alır
sonra tekrar şike 😛

Son düzenleme:
Pazartesi : Yüksek bir ihtimalle Pazartesi yayınlanır. Bu dizi Al Yazmalım'a göre çok daha iyi gider. Al Yazmalım'ı da başka günde deneyebilirler

Salı : Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Pis Yedili karşısında deneyeceklerini sanmıyorum

Pazar : ATV'nin şuan için Pazar günleri boş durumda
Bence Kim Milyoner Olmak İster'in hemen ardından ekranlara gelecek

Bende izlemeyi düşünüyorum... bence dizi pazar günü yayınlanacak

Nehir Erdoğan için izleyecem.Bide bu resimde ne kadar güzel çıkmış yavşıyom mu ne

Erkan Can varken sen amatör diyorsun.Nehir Erdoğan,Yiğit Özşener,Engin Altan Düzyatan birçok başarılı projeye imza atmışlardır.Nehir Erdoğan'ın oynadığı Yabancı Damat dizisi efsane dizilerdendir.Ayrıca Erkan Can yeter.Amatör diyorsun birde.

Valla usta olsalarda ben oyunculuklarını nedense pek ii bulmuyorum.. ayrıca yabancı damat diyosun orda erdal özyağcılar vardı ve şimdi isimleri aklıma gelmiyor ama oradaki oyuncular çok iddialı ve rollerinde usta oyunculardı...

@Cevaa hacı kusura bakma haklısın her konuda ama Erkan Can oyunculuğunu hiç beğenmiyorum ve en sonda Üsküdara Giderken dizisinde fiyasko yaşadı öteki oyuncu bencede çok başarılı ama hiç birini takip etmiyorum bu diziyi izlemem

ATV'nin böyle bir diziyi PT-2'de yayinlatacagini hiç ama hiç sanmiyorum.. Özellikle Pazar gününde

Eyvallah alemto... Valla bnde seninle aynı fikrdeyim... berrak tüzünataç zaten hiç diziye kendini veremiyo duygu olarak diyorum yapmacık olduğu belli oluo... engin altnda tiyatro gbi canlandırıyo 😛 yiğit özşenerde hep üst üste dizilerde oyanyıp ekranda çok kaldığı için izlemek istemiyorum... erkan can ne bilim bu adam genelde karadeniz dizilerine yakışır 😛 tipi öyle grnüo nehir erdoğan gzel oynuo gzel bi oyunclğu var ama 4-0 yenilgi altında... izlemeyi düşünmüyorum

Erkan Can gibi büyük bir ustanın olduğu dizi için "amatör oyuncular toplanmış" denemez. Sevmesen bile amatör oyuncu diyemezsin, dememelisin. Diğer oyuncuları saymıyorum bile...