0.77 olsun bari.yakup09 post: 1437825' Alıntı:bencede 2 olmadı1.77
8 mi ? 😱ha:mrt-06 post: 1437835' Alıntı:0.77 olsun bari.
Kaçak +8 diyorum.
Eski mesajlara bakarsan 10+ diyordum.yakup09 post: 1437847' Alıntı:8 mi ? 😱ha:
mrt-06 post: 1437853' Alıntı:Eski mesajlara bakarsan 10+ diyordum.Kurtlardan 8 çekse kendi de 2 reyting alsa 10 reyting.
Yok artık.bırak kvp den rtg çekmeyi, onun reytingine bile zarar verebilir
Vadiciler olarak Memati'nin yeri hepimizde ayrı bence diziyi izleyenlerin yarısı Memati için ilk bölümüne bakar.aga vadiden 8 çekmesi için vadiden sonra olması lazım o da imkansız olduğu içinama tutar bence de
Görürüsünüz 8+ alınca şu yorumlarınızı koyucam.@mrt-06 Sen Vadiden 8 çekeceğine inanıyormusun gerçekten?
Yıldız Çağrı Atiksoy neden ÖBGZK'den 4 reyting çekemedi, Ali Kaptan 2. Sezon ÖBGZK 14 falan alırken bi 6 çekemedi, Handan Reyiz Kuzeyden hiç mi 3 çekemedi?
Daha yüz tane sayarım böyle. Ben reytingden hiç anlamadığım ilk günlerde böyle tahminler yapardım. Ama sen bu işin içindesin güldürdü bu yorumun.
Onlar sadece örnekti. Sen kendi izlediğin dizilere fenomen diyorsun sadece.takas post: 1437898' Alıntı:revan dediğin doğru ama hiçbiri memati kadar fenomen değil mematinin büyük bi hayran kitlesi var ve vadi sonrası ilk işi hemde antin kuntin bi dizi değil kaçak izlenir yani mert haklı
- - - Ekleme - - -
kıyasladığı kişilere bak handan reyizo kim Allah aşkına ya yıldız çağrı kim tanııyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?