ATV'nin Yeni Dizileri Arasında Reyting Sıralaması Nasıl Olur ?

Kaçak 2 de almaz 8 de alamaz. Bence 5-6 reyting civarında alır. O da dizinin devam edebilmesi için yeterli bence @mrt-06 @yakup09.

mrt-06 post: 1437853' Alıntı:
Eski mesajlara bakarsan 10+ diyordum.
Kurtlardan 8 çekse kendi de 2 reyting alsa 10 reyting.

bırak kvp den rtg çekmeyi onun reytingine bile zarar verebilir

aga vadiden 8 çekmesi için vadiden sonra olması lazım o da imkansız olduğu için
ama tutar bence de

bırak kvp den rtg çekmeyi, onun reytingine bile zarar verebilir
Yok artık.

( Beni klişe cevap yazmaya zorladın.
)

- - - Ekleme - - -

aga vadiden 8 çekmesi için vadiden sonra olması lazım o da imkansız olduğu için
ama tutar bence de
Vadiciler olarak Memati'nin yeri hepimizde ayrı bence diziyi izleyenlerin yarısı Memati için ilk bölümüne bakar.

@mrt-06 Sen Vadiden 8 çekeceğine inanıyormusun gerçekten?

Yıldız Çağrı Atiksoy neden ÖBGZK'den 4 reyting çekemedi, Ali Kaptan 2. Sezon ÖBGZK 14 falan alırken bi 6 çekemedi, Handan Reyiz Kuzeyden hiç mi 3 çekemedi?

Daha yüz tane sayarım böyle. Ben reytingden hiç anlamadığım ilk günlerde böyle tahminler yapardım. Ama sen bu işin içindesin güldürdü bu yorumun.

Görürüsünüz 8+ alınca şu yorumlarınızı koyucam.

revan dediğin doğru ama hiçbiri memati kadar fenomen değil mematinin büyük bi hayran kitlesi var ve vadi sonrası ilk işi hemde antin kuntin bi dizi değil kaçak izlenir yani mert haklı

- - - Ekleme - - -

kıyasladığı kişilere bak handan reyiz
o kim Allah aşkına ya yıldız çağrı kim tanııyorum bile

Revan'dan uzun bir mesaj gelecek sanırım.

gelse nolur 10 yıllık efsane mematiyle yolda görsen tanımayacağın kişileri aynı kefeye koyuyo ilginç

Onlar sadece örnekti. Sen kendi izlediğin dizilere fenomen diyorsun sadece.

Sırf Berenden nefret ediyorsun diye Aşkı Memnu fenomen bi dizi değil diyorsun. Yalan Dünya bile fenomen değil sana göre. Ama yeniyetme Doksanlar hemen fenomen oldu çünkü sen izliyorsun.

Ali Kaptan da fenomendi zamanında niye çekemedi Dila Hanıma reyting?

Hazal Kaya neden Son Yaza reyting çekemedi?

Berguzer Korel neden Binbir geceden Bitemeyen şarkı dizisine çekemedi reyting?

Daha yüzlerce saymak olur düşününce.

Memati başrol değil ki reyting çekebilsin. Hoş başrol olsa bile çekilmiyor reyting.

Necati Şaşmaz 1 bölüm Kurt Kanununda oynadı. Sırf o bölüm için neden en az 3 reytinglik kitle ekran başına geçmedi?

kurt kanunu mu hahaha
adam 30 saniye konuştu diye 10 reyting mi alacak kimsenin haberi bile yoktu bende dahil

yalan dünya bile demişsin yalan dünya ne ki ya fazla abartma asla bi fenomen değil kesinlikle değil eğer yd ye fenomen dersek her dizi fenomendir
memati nasıl başrol değil hahah
bi polat 2 memati zaten

sen hep 1-2 yıllık sıradan karakterleri söylüyosun memati 10yıl boyunca zirvede olan bir efsanenin en sevilen ismiydi oyunculuk olarak herkes hayrandır ve o saydıklarından çok daha büyük bi hayran kitlesi var

bence maximum 3 reyting çeker kurtlar vadisinden 8 imkansız

KONU Kaçak a dönmüş oradan her zamanki abudik gubidik tartışmayuaolalala olalalal hoppala aşkım hooppala aşk senin için tombala beni kendin mi dın dın dın (konudaki son mesajalrdan daha anlamlı ve yeni oldu )

Kaçak Atv'nin yeni sezon işleri arasında en iyi reytingi alacaktır. İzlemeyi düşünmüyorum ama Memati gerçeği var sonuçta. Kurtlar Vadisi hayranları bu diziyi bekliyorlardı. İlk bölümüyle 8 reyting alamasa da 6 7 reytingi görür diye düşünüyorum. Ben Onu Çok Sevdim doğru bir günde yayınlanırsa 4 civarı reytingler alacaktır. Bugünün Saraylısı ne yazık ki kanalın elinde patlayacak gibi geliyor.