- Reaksiyon puanı
- 41,532
- Puanı
- 1,060
Karadeniz Teknik Üniversitesi tarafından seçilen 2012'nin En'leri kapsamında, Atv'nin sevilen dizisi 'Benim icin üzülme'ye ödül geldi.
Murat Tokat'ın yapımcılığını yaptığı, yönetmen koltuğunda ise Serkan Birinci'nin oturduğu diziye "2012'nin En Iyi Dizisi" ödülü laik görüldü.
Ödül Töreninde hazır bulunan Fulya Zenginer ve Tansel Öngel, ögrenciler ile fotoğraf çektirdi. Ödülü teslim almak için sahneye çıkan Zenginer, dakikalarca alkışlandı.
Zenginer sahnede yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Öncelikle bize kucak açtıkları için Karadeniz insanına, sonra bu ödül için sizlere ve tabii ki gece gündüz demeden çalışan ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."
Trabzon Devlet Tiyatrosunda uzun zaman görev yaptığını dile getiren Öngel ise, "Sizinle aynı sokaklarda büyüdüğüm için çok mutluyum. Kars, Batum, Hopa Arhavi, Fındıklı, Ardeşen, Trabzon, Rize, İstanbul gibi farklı coğrafyalarda çekim yapıyoruz. Yorulmak nedir bilmeden çalışan gerçek kahramanlarımız kamera arkasında. Biz onlar adına buradayız aslında. Onların bu emeği olmasa bu güzel iş olmaz. İyi ki bize bu ödülü verdiniz iyi ki varsınız.”