ATV'nin Merakla Beklenen Yeni Dizisi Hakim'in Çekimleri Başladı!

EmreCan

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,210
Puanı
710
ATV'nin merakla beklenen yeni dizisi Hakim'in çekimleri başladı!

Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Erkan Tunç ve Süleyman Mert Özdemir'in oturduğu, senaryosunu Yılmaz Şahin'in uyarladığı, başrollerinde; Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan, Uğur Yücel, Yurdaer Okur, Hasibe Eren, Fatih Berk Şahin, Eslem Akar ve Gülsen Tuncer gibi isimlerin yer aldığı dizinin çekimleri bugün itibariyle başladı.

Your Honor'dan ülkemize uyarlanan dizinin kadrosuna son olarak Naz Çağla Irmak, Seda Akman ve Gökçen Gökçebağ da dahil oldu.
Hakim, yakında ATV'de!

Son düzenleme:
Ama sezon bitmek üzere bak yine tıkış tıkış araya sokup harcayacaklar gibi hissediyorum.

Kağıt Ev'de Nisan'ın ortasında başlamıştı.
Umarım aynı kaderi yaşamazlar.

Gökçen Gökçebağ'yı 4N1K ve Savaşçı'da izlemiştim, iyi oyuncu.
Korkum o ya. Kağıt Ev de kaliteli bir diziydi ancak sezon sonunda başladığı için kimse şans vermemişti. Umarım bu dizinin değeri bilinir

Reactions: Emre Ozansoy
Gökçen Gökçebağ'yı 4N1K ve Savaşçı'da izlemiştim, iyi oyuncu.
Seda Akman ve Naz Çağla Irmak da varmış dizinin kadrosunda, ikisini de severim.
Çok iyi bir kadro kuruldu.

Korkum o ya. Kağıt Ev de kaliteli bir diziydi ancak sezon sonunda başladığı için kimse şans vermemişti. Umarım bu dizinin değeri bilinir
Eğer bu sezonun başında başlasa günü rahat kurtarırdı.

Seda Akman ve Naz Çağla Irmak da varmış dizinin kadrosunda, ikisini de severim.
Çok iyi bir kadro kuruldu.

Eğer bu sezonun başında başlasa günü rahat kurtarırdı.
Kesinlikle. Erdal Beşikçioğlu’nun dizilerinin Sene sonuna kalması onun tercihi mi şansı mı acaba bilemiyorum. Harcanırsa uzun süre tv ye dönmez heralde

Reactions: Emre Ozansoy
Seda Akman varsa tutmaz bu dizi, üzgünüm...

Kadro çok iyi ama sanki yeni sezonda başlasa daha iyi olurdu, ilk sezonda 10 bölüm bile çıkmayacak