atv'nin Eski Dizileri Yunanistan'da Reyting Rekorları Kırıyor

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
55,492
Reaksiyon puanı
2,345
Puanı
809
Yunanistan'a atv'nin dizileri damga vuruyor!
Bu yıl 28 Şubat-1 Mart tarihleri arasında gerçekleşen, yerli dizilerin farklı ülkelere lisanslandığı DISCOP fuarına; atv'nin geçmişte beğeni ile izlenen beş dizisi; 'Unutulmaz', 'Gönülçelen', 'Sıla', 'Aşkı Bir Hayal' ve 'Adanalı' damga vurdu. 'Unutulmaz' isimli dizi, önceki gün Yunanistan'ın önde gelen televizyon kanalı Mega TV'de yayınlanmaya başladı.


AÇIK ARA FARK ATTI!
Dizi yayınlandığı ilk gün tüm programlar arasında yüzde 23.6 share ile birincilik koltuğuna oturdu. Öte yandan aynı gün yayınlanan diğer Türk dizileri 'Yer Gök Aşk' ve 'Lale Devri' ise diğer bir Yunan TV kanalı Alpha TV'de yüzde 14.5 ve yüzde 14.2'lik dilimle 'Unutulmaz'ın gölgesinde kaldı. Bu arada 'Sıla', Yunanistan'ın ikinci büyük kanalı ANT1'de 2 Nisan'da yayın hayatına başlayacak.
 
Çok şaşırtıcı, Unutulmaz tam bir klişe Türk dizisiydi, her şey reyting için tasarlanmıştı. Ama Türkiye bu oyunlara alışık olduğu için pek tutunamamıştı ama Yunanistan daha bizi tanımıyor tabi, orada başarılı olması beklenebilir. :)
 
atv nin dizileri nedense bi turkiyede reyting rekoru kiramadi :))))))) unutulmaz butun balkanlarda hep birinci oldu ... Bulgaristan romanya sirbistanda manyak unutulmaz fanlari var. adamlar youtubdan bulgarca alt yazi koyup izliyorlardi :)))))))