Atv'nin Cumartesi Başarısızlığı Devam Ediyor

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
36,276
Puanı
1,061

Ne oldu Atv'ye diye sordum kendime. Ne oldu, ne oluyor, nereye gidiyor bu efsanelerin bir zamanlar bol olduğu kanala dedim. Halbu ki o kadar iyi yapımları var ki, çok konuşulan. Karadayı, Benim Için Üzülme, Kurtlar Vadisi Pusu, Huzur Sokağı. Bu dört yapım güzel reytingler alıyor. Kaldı ki en çok izlenen üç yapım arasında 2 tane Atv dizisi var: Karadayı ve Kurtlar Vadisi Pusu.

Daha önce yazmıştım, Alemin Kralı bitmeli diye. Sonunda ne oldu, bitti. Coğu kişi "böyle yazılmaz ki" dedi. Gerçekleri yazmak acı gelir bazen. Alemin Kralı'na Bizim Okul'da katıldı. 7 Bölüm dayanabildi. Ya şimdi?

Atv'de bu cumartesi ‚Yağmurdan Kaçarken‘ başladı. Dizinin ilk bölümünü izledim ve genel olarak aslında beğendim. Çok yapmacık olsada beğendim. Samimi yapılmıştı, bu belliydi. Ama gelin görün ki reytingler dizinin gidişatını gösterir. Sadece benim beğendim demem ile olmuyor dizinin başarısı.

Eskilere gidelim biraz, çok değil, Alev Alev dizisi zamanlarına. Alev Alev, birinci bölümünde 2.93 Reyting aldı TOTAL'de, AB'de 2.63. Dizinin en iyi aldığı reyting finale bir kala 14.Bölüm'deydi. TOTAL'de 5.66 Reyting aldı ve o gün TOTAL'de Atv beşinci oldu. AB'de ise 7. bölümde 4.6 reyting ile en iyi oranını aldı.

Alev Alev'in senaryosu ilk başlarda iyi olsada çabuk tıkandı. Böylece biraz saçmalamaya başladı ve bitti. Oysa kadro güzeldi. Dizi 19 Ocak'ta 15.bölümü ile final yaptı.

Sonra Bizim Okul başladı. 2
Şubat Cumartesi akşamı izleyicisiyle buluşta Akasya Durağı'nın ekibi. Hiç izlemedim diyebilirim aslında. Reytingleri de iyi gelmedi. Her ne kadar ilk bölümünde TOTAL'de 4.47 Reyting ile altıncı olsada, bu oranlarına hiç ulaşamadı tekrar. AB'de ise 3.64 reyting aldı ilk bölümünde ve onunda yakınına ulaşamadı. Dizi 7.bölümü ile sona erdi 23 Mart günü.

Atv dizi makinesi gibi çalışıyor. Habire dizi üretiyor. Çok geçmedi yeni dizi bulmakta. Hemen 1 hafta sonra Yağmurdan Kaçarken dizisi ile cumartesi'lerini katletmeye devam etti. Çarşamba, Cumartesi ve Pazar günleri Atv reytinglerde olmamaya devam edeceğini gösterdi. Yağmurdan Kaçarken, Alev Alev ve Bizim Okul'dan sonra tam bir hüsran ile başladı.

TOTAL'de 2.12 reyting ve AB'de 1.85 reyting alarak aslında çok beğenilen Alev Alev'den bile düşük oranlar ile başladı. Ve yine herkes aynı şeyleri söylüyor: Dizi aslında güzel, ama genele bakarsak tutmadı. Tutma ihtimali var mı bu saat’den sonra? Var yada yok. Ömrü uzun olmayacağı belli bir kere. Şimdi herkes tahmin yapmaya başladı: Atv bu diziyi kaç bölüm tutar? 3, 5, 7, 15?

Atv başarılı giden 4 dizisi ile bir iki yarışmasına tutundu bu sezon. Olmadı. Haftasonu olamadı Atv. Olamadığı gibi meydanı boş bıraktı diğer kanallara. Bakalım kaç hafta sonra çıkacak "
Yağmurdan Kaçarken Kaldırıldı" haberi?

Son düzenleme:
alev alev 6 ya dayanmıştı yanlış karar bitirmeleri

Erler Film ve atv Bizim Okul dizisi uğruna Alev Alev'i bitirdiler..

Yazı tipini değiştirsen? Okuyamıyorum rahatça, daha doğrusu ciddiye alamıyorum yazıyı..
Bunun dışında inceleme gayet başarılı, teşekkürler..

Bizim okul bitmemeliydi yeni dizi ab de 2 bile alamamış.Bizim Okul her geçen bölüm küçükte olsa artıyodu bitmemeliydi.

Son düzenleme:
Yağmurdan Kaçarken'e hiç güvenmiyordum Tayfun Güneyer'den dolayı (hala güvenmiyorum ya) ama dün akşam diziyi izlerken hiçte kötü bir dizi olmadiğini hatta TayfunGüneyer'in bayat bi o kadar cıvık espirileri yoktu.Eğer dizi desteklenirse yazın o havanın sıcağinda en iyi giden dizi olur.Heleki dun akşamki bölüm gbi olursa