ATV'nin 2021-22 Sezonu Tanıtımı Ne Zaman Yayınlanacak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    atv

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,617
Puanı
1,061
player_imaj_v3.png

ATV'nin 2021-22 sezonu tanıtım filmi için geri sayım başladı.

Yeni sezona 'EDHO', 'Kuruluş: Osman', 'Bir Zamanlar Çukurova', 'Kardeşlerim', 'Kalp Yarası', 'İkimizin Sırrı', 'Destan', 'Yalnız Kurt' gibi dizilerle; Müge Anlı, Kenan İmirzalıoğlu, Esra Erol, Zahide Yetiş, Nihat Hatipoğlu gibi ekran yüzleriyle girmeye hazırlanan kanalın merakla beklenen tanıtım filmi bu akşam ATV Ana Haber'de yayınlanacak.

yok ya böyle 1 eylül sezonun başlangıcı gibi bir gün olurdu hangi kanal daha iyi yapmiş diye sohbet ederdik böyle birileri 1 eylüldee diğeri kasımda heyecanı kaçıyor :A :A
Onlarda açıklar ya yakında eskiden Kanal D son yıllarda Fox iyi. Fox ATV her sene yapıyor. Ama Kanal D Star Show arada bu sene hepsinin yapması en iyi olurdu.

Şu an ATV Kanal D ve Fox hazırlıyor diğerlerinden ses yok.

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Show, Star ve Tv8 bu tanıtım işini hiç önemsemiyor. Özellikle Tv8 en son yeni sezon tanıtımını Acun satın aldığı zaman logo değiştirdiği gün yapmıştı. :A
Star eskiden çok yapıyordu hatta Barış Arduç ve Burak Özçivit kanalın hiçbir dizisinde yer almadığı halde(yeni sezonda) tanıtıma sokulmuştu ama artık kötü gittikleri için yapmamaya karar verdiler

Star eskiden çok yapıyordu hatta Barış Arduç ve Burak Özçivit kanalın hiçbir dizisinde yer almadığı halde(yeni sezonda) tanıtıma sokulmuştu ama artık kötü gittikleri için yapmamaya karar verdiler
Evet özellikle de kanalı Ferit Şahenk aldığı zaman yapılan şu tanıtımı bence efsane. Ama son 2-3 yıldır kanal hep sonunculuğa oynadığı için gerek görmüyorlar dediğin gibi.

• Beğendim
Onu bunu bıraksınlar da şu reytinglerin ilk 100 listesini kamuoyuna açsınlar. Bu saçma yasak bitsin de sezonun reytinglerini takip edelim.

• Beğendim
Keşke Tv8 tanıtım çekse de Binnur Kaya'yı o tanıtımda görsek diyeceğim ama bir dizi, 2-3 yarışma programı ile koca sezonu kapattıkları için tanıtım çekmeleri imkansız . :( @Aserat

Zaten çekecek olsalar tanıtımda yer alacak ekran yüzü bir elin parmağını geçemeyeceği için rezil olur Acun. :A

Buna tanıtım demek için bin şahit gerek. :A Böyle sıradan tanıtımlar yapacaklarsa hiç yapmasınlar daha iyi zaten. :A
En azından hiç yoktan iyidir. :A Geçen sezon bir sürü ünlü vardı bu sezon kanalda iş kalmadığı için zaten hiç yapamayacaklar.ss

Keşke Tv8 tanıtım çekse de Binnur Kaya'yı o tanıtımda görsek diyeceğim ama bir dizi, 2-3 yarışma programı ile koca sezonu kapattıkları için tanıtım çekmeleri imkansız . :( @Aserat

Zaten çekecek olsalar tanıtımda yer alacak ekran yüzü bir elin parmağını geçemeyeceği için rezil olur Acun. :A
TV8'den böyle ekstra jestler beklemeyi bıraktım diziyi güzel yayınlayıp sahip çıkmayı sürdürsün yeter. :A

Evet özellikle de kanalı Ferit Şahenk aldığı zaman yapılan şu tanıtımı bence efsane. Ama son 2-3 yıldır kanal hep sonunculuğa oynadığı için gerek görmüyorlar dediğin gibi.
Ben bunu sevmiştim bir de hem Barış hem Burak Star zirvede olacak diye düşünmüştüm ama son 2si yalan çıkmıştı sadece tanıtım için kiralamışlar :A :A

Bir de bu çok iyi özellikle Kenan İmirzalıoğlu'nun efsane girişi

Ama burada da Engin ve Elçin yalan çıkmıştı hiçbir dizide yer almadılar

• Beğendim
Reactions: Cervantes