Atv'den Yeni Bir Yarışma Daha!

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
55,493
Reaksiyon puanı
2,346
Puanı
809
Sinema tutkusu olan tüm amatör yarismacilar<LINKZ id=linkz10>, kendi ekiplerini kuruyor…

Hikâyelerini <LINKZ id=linkz11>beyazperdeye</LINKZ> taşımak isteyen, Oyunculuğuna, senaristliğine, yönetmenliğine güvenen amatör ruhlu herkes, ATV'de buluşuyor…

Yarışmacıların kendi imkânlarıyla yazıp, çektiği, süresi 5 dakikayı geçmeyecek filmler, ön jüri tarafından tek tek izlenecek, değerlendirilecek. Başarılı bulunan film, ekipleriyle birlikte finallere <LINKZ id=linkz0>davet</LINKZ> edilecek.

Türkiye'nin önemli isimlerinden oluşan jüri, her hafta finallere kalan ekiplerin çekeceği filmleri izleyecek, yorumlayacak ve puanlamalar <LINKZ id=linkz3>sonunda üst tura çıkacak ekipleri belirleyecek.

Finallere kalan Yönetmen ve ekiplerine her hafta belirli bir bütçe ve bir tema<LINKZ id=linkz8></LINKZ> verilecek. <LINKZ id=linkz6>Yarışmacılar</LINKZ> filmlerini bu doğrultuda yeniden çekecek.

Toplam 14 hafta sürecek bu büyük maceranın sonunda en başarılı "Kısa film"leri çekerek mutlu sona ulaşan ekip büyük <LINKZ id=linkz4>ödülün</LINKZ> sahibi olacak.

Ayrıca final haftalarında çekilen kısa filmlerde yer alan yönetmenler, senaristler, Oyuncular arasında küçük Oscar törenini andıran <LINKZ id=linkz9>yarışma</LINKZ> ile <LINKZ id=linkz7>ödüllendirilecek</LINKZ>.

atv-logo_1.jpg