Atv'den Yeni Bir Dizi Daha!

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
[h=2]Atv'de önümüzdeki aylarda yeni bir dizi daha ekrana gelecek.[/h][FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Bir süredir istediği gibi bir proje çıkmadığı için dizi setlerinden uzak olan Berna Laçin, yazlık bir diziyle ekranlara dönecek.

Laçin, yapımcılığını Calinos Film'in üstlendiği komedi dizisiyle görüştüklerini söyledi.

Atv'de ekrana gelecek olan dizinin kadrosunda Ayşegül Atik ve mahir İpek'in de yer aldığı belirtildi.

Calinos Film, Haluk Bilginer ve Demet Akbağ'ın rol aldığı 'İstanbul'un Altınları' dizisini de yine Atv için çekmişti.

Dostoyevski uyarlaması olan 'Budala' isimli projesini şimdilik erteleyen şirket ayrıca 'Fatih' isimli dev bir dönem dizisine daha hazırlanıyor.
[/FONT]

Istedigi bir Dizi olmadigi icin degil kendisine sezonda teklif gelmedigi Icin yazlik dizilerde oynuyor

yazlık dizileri sevmem ve izlemem ilgilenmiyorum, ilgilenenlere hayırlı olsun

bende yazlık dizi sevmem izlememde

calinos film yine başarısız olacak gibi görünüyor.. özellikle fatih dizisi beklediği ilgiyi göremezse yapım şirketi bu durumu pek kaldıramaz... atv iki dizi alıyor ama ikisininde sonu kötü görünüyor..

Istanbulun altinlari ne olduda bu diziden bisey cikacak.. Kadroda ayricana kotu.. berna lacinin oynadigi hangi diziden bisey olmus

Istanbulun altinlari ne olduda bu diziden bisey cikacak.. Kadroda ayricana kotu.. berna lacinin oynadigi hangi diziden bisey olmus

istanbulun altınları çok kaliteli bir komediydi çocuklar duymasını cebinden çıkarırdı komedide ama demekki komedinin tutması için 0-12 yaşa hitap etmek gerekiyormuş..

Oyuncu kadrosu iyiymiş ama Berna Laçin uzun zamandır dizi tutturamıyor. Eski dizilerini severdim genellikle. Evdeki Yabancı, Bir Dilim Aşk, Belalı Baldız iyi dizilerdi.

İstanbul'un Altınları bu sezon bitmesine en çok üzüldüğüm diziydi. ATV sabırsız davranıp reytingleri düzelirken kaldırdı ama şimdi Son, Al Yazmalım gibi reyting almayan işleri yayınlamaya devam ediyor...

istanbulun altınları çok kaliteli bir komediydi çocuklar duymasını cebinden çıkarırdı komedide ama demekki komedinin tutması için 0-12 yaşa hitap etmek gerekiyormuş..

nasil kaliteli komedi yaw. etilerde adam balkonunda inek basliyor
))) buna kim inanir. espiri diye bisey yoktu. hic bir karakter yeni degildi. butun karakterler eski dizilerinde oynadiklari karakteri diziye tasimis. bi bakiyordun operaci turk sanat muzigi soyluyor bir bakiyorsun turk sanat muzigi soyleyen rokci oluyor.

sen hangi duygularla filmi izledin bilemiyorum beyazsoy burda eleştirdiğin şeylerin yüz misli ve saçma olanı alemin kralı dizisinde var ve alemin kralı çocuklara hitap eden komediyle alakası olmayan saçma sağpan bir dizi ama o film 5 reyting alıyor ne hikmetse istanbulun altınları 2 reyting alıyor.. burda bir terslik var yada ben komediden hiçbişey anlamıyorum bağıra çağıra konuşmalar saçma sapan hareketlerle dolu olan alemin kralına iyi istanbulun altınlarınada kötü diyebiliyorsan ve bitmesini kalitesiz komediye bağlıyorsan bizim dünyayı alğılayışımız farklı.. şimdi diyeceksinki çocuklar duymasından bahsettim sen alemin kralını söylüyorsun alemin kralı çocuklar duymasındanda daha kalitesiz ve laçka bir dizi çocuklar duymasın ilk yıllarında farklıydı kaliteliydi şimdi sadece kendini tekrarlayan karakterler var dizide izlemek için zerre kadar merak yok bende bitmesi gereken gereksiz bir dizi.. ama alemin kralı ise hiç başlamaması gereken saçma sapan bir komedi.. ve türkiyede komedi denilince bağırıp öağırıp şarlatanlık yapanlar çok reyting alıyor ama istanbulun altınlarındaki gibi daha sakin ve durum komedisi çeken yapımlar izlenmiyor bunun sebebinide anlamış değilim..

şu anda türk televizyonlarında tek komedi yapımı var yalan dünya onun dışındakiler bir çuval dolusu saçmalık.. yalan dünyadaki espri kalitesi bile çoğu zaman istanbulun altınlarını yakalayamıyor .. yalan dünyanın çok izlenmesinin sebebi renkli karakterler ve avrupa yakasının etkisidir..

Fahri Altın karakteri bence bu yılki dizilerde çıkan en bomba karakterdi. Eğer dizi tutsaydı Nadir Sarıbacak ödüllere en yakın isimlerden biri olurdu... Yalnız dizide bir ara müzik olaylarını çok abartmışlardı özellikle Demet Akbağ'ın sözde ikizi meselesi çok uzatılmıştı. Onun dışında iyiydi. 1.5-2 saatlik sitcomlarda olabileceklerin en iyisinden biriydi.

dizinin ilk bölümlerinde özellikle halukla damadı arasında bazen gereksiz uzatmalar vardı sıkıcıydı biraz, ama sonra film gittikçe dahada güzelleşti hele son bölümlerinin tekrarlarını bile kaçırmadım özellikle fahri karakteri muhteşemdi
ben bu adam bugüne kadar nerdeymiş diye düşünüyordum sonra tesadüfen gönülçelen dizisinin tekrarlarına rastladım tekrarlarında fahriyide gördüm daha önce ordaki karakteride çok hoşmuş yani gönülçelenin en güzel karakteriymiş diyebilirim...

Alemin krali ve c.d komedi oldugunu kim soyledi
))) o diziletdeki karakterler sevilmis ve devam ediyor. yoksa kaliteli espiri daha dogrusu espiri yok dizilerde.

ama istanbulun A.da butun oyuncular eski dizilerindeki karakterleri bu diziye tasidigindan hic bir karakter sevilmedi. espiride olmayinca dizi tutmadi. bir komedi iki sey iyi olacak espiri ve karakter ikiside olmazsa tutmaz

ben istanbulun altınlarındaki hiçbir karakteri daha önce görmedim sen nerde gördün beyazsoy mesela bir fahri karakterini görmüşmüydün daha önce..