atv'den Yeni Bir Dizi: "İki Yaka Bir İsmail"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Özyağcılar, mayıs ayında ekrana gelecek yeni dizisinin konusunu anlattı. İşte o dizi...

tv8'de yayınlanan "Böyle Bir Şey Var mı?" programına katılan Erdal Özyağcılar, Mayıs ayında ekrana gelecek yeni dizisini ve dizilere bakışını anlattı...

İKİ YAKA BİR İSMAİL
Çok yakında "İki Yaka Bir İsmail" adlı yeni bir projeye başlayacağını açıklayan Özyağcılar, dizinin mayıs ayında ekrana geleceğini belirtti. Özyağcılar diziyle ilgili şu bilgileri verdi:

"İsmail Ayvalık'ta yaşayan birisi. Yunan pasaportlu. Ayvalık'ta evli ve iki çocuğu var. Ama Midilli'de de evli. Oradaki hanımdan da bir çocuğu var. İki kadın arasında kalan bir adamın hikâyesini ekrana getireceğiz.

DİZİLERİ ÇOK CİDDİYE ALIYORUM
Dizinin çekimleri Ayvalık ve Midilli'de olacak. Ben dizileri çok ciddiye alıyorum. Dizi film benim işim. Karadağlar dizisi çok başarılıydı. Yurtdışına da satıldı.

Bütün dizileri izliyorum. Benim işim bu. Bu sezon hangi dizi oynamışsa dizinin hikâyesi neyi anlatıyorsa yakalayana kadar diziyi izlerim. İşini ne kadar yüceltirsen o kadar yücelirsin.

MUHTEŞEM YÜZYIL'I ÇOK SEVİYORUM
Muhteşem Yüzyıl'ı çok seviyorum. Kötü giden işim 'Altın Kafesler'. İlk defa para düşündüğüm dizi altı bölümde kaldı. 13 bölüm peşin alırım. Bu piyasada bölüm başı 60-70-80 bin lira alınacağına inanmıyorum. Mart ayı vergi ayın, kimin ne kadar aldığı ödediği vergilerden anlaşılır."

haber_4ec3af6c32450.jpg

Yaz dizisi olarak planlanıyor herhalde, mayıs ayı bu sezon için çok geç bir tarih. Yine mekanlar iyi seçilmiş, göze hitap edecek gibi. :)

Nereden biliyorsun? Tanitimi fragmanlarini gördün mü? Karakter tanitimlarini okudun mu? Dizinin uzun konusunu okudun mu?

Sevgili üyeler buradan sesleniyorum, belki bin kere demisimdir bir daha söyleyeyim binbir kez demis olayayim; dizinin tanitimi çikmadan, genel konu verilmeden ve oyuncu kadrosu tamamen olarak belli olmadan "tutmaz" vs yorumlarda bulunmayin aksi takdirde bu tip önyargili yorumlar aniden silinecektir.

filmin konusu ilginç ..
başroldede erdal özyağcılar gibi süper yetenek bir oyuncu var..
bu filmin uzun ömürlü olacağını düşünüyorum..

Star'da olacağı söylenmişti ilk başta ama ATV'ye geçmiş anlaşılan. Kaliteli bir yapım olacaktır. Erdal Özyağcılar ile dizi 1-0 önde başlıyor. Detayları bekliyoruz. :)

Bu arada yayına sürülme tarihi gerçekten ilginç. Yaz dizisi olma ihtimali çok yüksek...

Nereden biliyorsun? Tanitimi fragmanlarini gördün mü? Karakter tanitimlarini okudun mu? Dizinin uzun konusunu okudun mu?

Sevgili üyeler buradan sesleniyorum, belki bin kere demisimdir bir daha söyleyeyim binbir kez demis olayayim; dizinin tanitimi çikmadan, genel konu verilmeden ve oyuncu kadrosu tamamen olarak belli olmadan "tutmaz" vs yorumlarda bulunmayin aksi takdirde bu tip önyargili yorumlar aniden silinecektir.

ben istedigim yorumu yparım ist super olsun tutmaz bu dizi