Atv'de yepyeni bir dizi daha: "Tövbeler Tövbesi"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Çok yakında atv ekranlarında yepyeni bir dizi daha başlıyor.”Tövbeler Tövbesi” adlı yeni dizi çok yakında atv ekranlarında başlayacak….
Yapımcılığını Limon Yapımın üstlendiği dizinin yönetmenliğini Aydın Bulut yaparken,senaryosunu Zülküf Yücel kaleme alıyor.
Dizide basröl oyuncusu: Tuba Ünsal.
Dizinin erkek basröl oyuncusu: Sarp Levendoglu.
Teklif ilk önce Keremcem'e gitmisti, ama o yogun ajandasindan kabul etmedi.
Dizi mart veya nisan ayinda baslayacak.

( Vallah Atv'de su 11 dizi var. Herseye Ragmen dizisi ve Tövbeler Tövbesi diziside eklenince 13 tane dizi oluyor. Atv bu dizileri hangi güne sikistiracak o merak konusu ).

Nisan ayında yeni dizi başlaması saçma bence.
Tutacağını da pek sanmıyorum açıkçası... Sarp Levendoğlu son yıllarda reyting yönünden çok şanssız zaten.
Gün olarak ise Salı olur bence. Aşk ve Ceza'dan sonra yayınlanır...

böyle olmayacak bu,sizi hayatım dizi'ye gönderme vakti geldi geçiyor.

hehehe, ben her dizinin her sorusunu bilirim.. gözümden birsey kacmaz(A)

ibretlik ne demek ?

Her Şeye Rağmen salı 20:00 olur,bu dizi de pazartesi 22:30,aslında o da 20:00 olmalı ama belli olmaz...

Bu dizi değil de her şeye rağmen ÖBGZ'yi geçebilir,tanıtımlar çok iddialı...

Bu dizi bence sezon sonuna doğru anca çıkar. Neredeyse hiç bilgi yok henüz. Günü Salı 22.30 olabilir bence.

Hayir, dizi mart ayinin ilk veya ikinci haftasinda baslicak.. Dizinin yapimcisi Sükrü Avsar acikladi
!
Ama hangi gün olur orasini bilmem, ama bence cuma aksamlari saat 20:00. Cocuklar Duymasin'da 1 güne iner.

İlginç. Hiç tanıtımlarına rastlamadım ATV'de.
Cuma 20.00 hiç sanmıyorum. Cuma günü için Her Şeye Rağmen olur olursa...

ATV yeni dizilerini PT1'e koymayacaktır başta,tutma ihtimallerini arttırmak için geç saate koyacaktır,zaten ikinci dizi yükselirse yer değiştiriveriyor hemen,sorun etmiyor bu tür değişiklikleri..