ATV'de Yaz Sineması Başlıyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061
Ekranların çok izlenen kanalı ATV'de sinema şöleni yaşanacak.

Kanal, son dönemde büyük beğeni toplayan 'Galaksinin Koruyucuları', 'Görevimiz Tehlike 5', Mad Max: Öfkeli Yollar', 'Karlar Ülkesi', 'Uçaklar', 'Evim', 'Seninle Bir Ömür' gibi TV'de ilk kez yapımların yanı sıra 'Büyük Budapeşte Oteli', 'X-Men Başlangıç: Wolverine', 'Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı' gibi daha önce çeşitli kanallarda ekrana gelmiş filmleri de yaz boyunca ekrana getirecek.

Yaz sineması kuşağı TV'de ilk kez Pazartesi 21.00'de ekrana gelecek olan, Marvel imzalı aksiyon-macera filmi 'Galaksinin Koruyucuları' ile başlıyor.

Madmax harika bir görsel şölendi. Fırsatım olursa bakıcam yine:Z Filmler genel olarak vizyon tarihlerinin en iyilerindenmiş. Şaşırdım. Bi ara atv epeski filmleri veriyordu :A

Not:x-man serisi yine karşima cıktı :F Evrenle mi anlaştın @Harunnn60 kurtulamıcam galiba :F @Çiğdem-

Madmax harika bir görsel şölendi. Fırsatım olursa bakıcam yine:Z Filmler genel olarak vizyon tarihlerinin en iyilerindenmiş. Şaşırdım. Bi ara atv epeski filmleri veriyordu :A

Not:x-man serisi yine karşima cıktı :F Evrenle mi anlaştın @Harunnn60 kurtulamıcam galiba :F @Çiğdem-

Beklenir benden her şey. :A @Çiğdem- :A
Benim gibi sende izle vlla niye bakmamışım diyorum :A :A :A

Ama böyle efsane işleri izlemeyenlere hep imrenirdim keşke benimde hafızam silinse izlesem diye :F X-Mende öyle oluyor yeni gibi izliyorum :A :A :A

Benim gibi sende izle vlla niye bakmamışım diyorum :A :A :A

Ama böyle efsane işleri izlemeyenlere hep imrenirdim keşke benimde hafızam silinse izlesem diye :F X-Mende öyle oluyor yeni gibi izliyorum :A :A :A
Ben izlemiştim de unutulmaya yüz tutan senaryolardan sanırım hiç bişey hatırlamıyorum o mavili kadın haricinde:F