Atv'de Prototip Depremi Atv Tüm Dizilerin Yerlerini Değiştirdi İşte Haftaya Yayın Akışı

Since2011

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,186
Puanı
859
:tıkla:Atv, Prime-Time yayın akışını neredeyse baştan aşağı değiştiriyor. Kanalın bu hafta ve önümüzdeki hafta yayın akışına ait ilk bilgiler DiziFilm.Com'da!

Geçtiğimiz hafta yayına başlayan Tövbeler Tövbesi PT 1'de ekranlara gelmiş, ardından da Çocuklar Duymasın yayınlanmıştı. Tövbeler Tövbesi beklenen ratingi getirmeyince, bu hafta ikinci kuşağa alınarak Çocuklar Duymasın'la yerlerini değiş tokuş ettiler.

Tövbeler Tövbesi İçin Tehlike Sinyalleri
1 Nisan Cuma akşamı ikinci kuşakta yayınlanacak Tövbeler Tövbesi, eğer bu hafta da iyi rating alamazsa muhtemelen önümüzdeki hafta başka gün denemesi yapılacak. Dizi orada da tutunamazsa iki bölüm sonra yayından kaldırılacak.

Her Şeye Rağmen Hangi Gün Yayınlanacak?

4 Nisan Pazartesi akşamı ilk kuşağa Aşk ve Ceza yerleştirilince, kanalın yeni işlerinden Her Şeye Rağmen açığa çıktı. Aldığımız duyumlara göre; Cuma akşamı ikinci kuşakta şansını deneyecek olan Tövbeler Tövbesi'nin ratingleri iyi gitmezse, Atv bu güne ve kuşağa Her Şeye Rağmen'i yerleştirecek.

Bitmeyen Şarkı'nın Durumu Ne Olacak?
Pazar akşamı ikinci kuşakta yayınlanan Bitmeyen Şarkı, yerine Gönülçelen geçince boşta kaldı. Dizi için netleşen bir günü yok ama yayından kaldırılıp kaldırılmayacağı da henüz belli değil.

ATV ne yapacağını şaşırdı.

Bu seneyi iyi idare ettiler ama gelecek sezon işleri çok daha zor. Neredeyse tüm dizileri bitiyor. Gönülçelen, Aşk ve Ceza, Ezel, Unutulmaz, Bitmeyen Şarkı... Kurtlar Vadisi Pusu da gelecek sezon Şubat'a kadar yok değişiklik olmazsa. Her Şeye Rağmen, Tövbeler Tövbesi ve Kızım Nerede'nin durumları tehlikede. Bitme ihtimalleri yüksek.
Geriye sadece Çocuklar Duymasın, Yahşi Cazibe ve Aşk Bir Hayal kalıyor. Bu da gelecek sezon ATV'yi oldukça zorlu günler beklediğinin habercisi...

Bana sorarsaniz ATV yayin akisi boyle yapsin:

Pazartesi - PT1 : Tovbeler Tovbesi
Pazartesi - PT2: Ezel

Sali - PT1: Ask ve Ceza
Sali - PT2: Bitmeyen Sarki

Carsamba - PT 1: Kurtlar Vadisi Pusu
Carsamba - PT 2: Unutulmaz

Persembe - PT 1: Herseye Ragmen

Cuma - PT 1: Cocuklar Duymasin
Cuma - PT 2: Herseye Ragmen

Cumartesi - PT 1: Yahsi Cazibe
Cumartesi - PT 2: Kizim Nerede ?

Pazar - PT 1: Ask Bir Hayal
Pazar - PT 2: Cocuklar Duymasin

Kurtlar Vadisi Pusu'nun günüyle oynanır mı ne yaptın :) Kurtlar Vadisi günü değişmeyecek tek dizidir. Yapımcı gerekirse kanal değiştirir yine gün değiştirmez :)
Ayrıca Her Şeye Rağmen haftada iki kere olmuş :):) Gönülçelen de yayından kalkmış :):)

Tüm ayarlamalar reytinge olumlu bile yansısa yakışmıyor,reytingi kaç olursa olsun bir dizi ya da program hangi gün hangi saatte yayınlanıyorsa bitene kadar orada kalmalı,kaldırılacaksa da orda yayın hayatı bitmeli...

Yazık,televizyonculuğun yüz karası ATV,STAR,SHOW,KANAL D,hepsi aynı...

Ben katılmıyorum sana. Dizi o günde fazla izlenmiyorsa ve başka gün daha fazla izlenebilme ihtimali varsa değiştirilmeli.
Bunun en iyi örneğini Lale Devri'nde gördük. Dizi gün değiştirmeseydi şu an bitmişti.

Atv herşeye rağmen ve tövbeler tövbesinin yayınlanması atv için büyük hata oldu o dizileri yayına sokmucaklardı bence kızım nerede gibi iddialı projeli 23:15 koyması çok yanlış bir tehcih o saate bire dizi 5 reytingin altına düşmüyor

Kızım Nerede o saatte başarılı oluyor ama PT1'de başarılı olamıyor. Gerçi sadece bir hafta denediler ama o bir hafta çok kötü gitti. AB'de ilk 15'e bile giremedi yanlış hatırlamıyorsam.

Dediğin gibi iki yeni dizinin yayınlanması hata oldu. Bu sezon için öyle bir ihtiyaç yoktu zaten. Büyük ihtimal gelecek sezon için şimdiden dizi hazırlamak istediler ama planlar tutmadı.

Ben yapımcı olsam programım kaldırılacak dahi olsa kanalla birlikte yayın saati konusunda ne karar vermişsek ona sonuna kadar uymak isterim, seyirci açısından bakarsak kimse izlediği programın yer değiştirmesini istemez,biraz bu işler seyirciye saygı durumu...

Seyirci bazı durumlarda izlediği dizinin gününün değişmesini isteyebilir. Örneğin ben bir dizi izliyorsam aynı kanalda daha iyi bir dizi başlamış ve ben onu da izlemek istiyorsam eski dizimin gününün değişmesi beni son derece mutlu edecektir :)

Değişikliğin bir kanalın başarısızlığını gösterdiğini ilave ederek değişikliklere bakalım....

Tövbeler tövbesi bir hafta daha 20:00'de denenebilirdi,acele edilmiş bir karar,bu yeni saatinde başarılı olacaktır tahminen,boş bir saat sonuçta,bi Beyaz var...

Aşk ve Ceza uçuşa geçer keskinlikle,10'u geçer,A/B'de zirve kesin,totalde tartışmalı,iki dizi(Arka Sokaklar) yakın gider herhalde...

Gönülçelen'in değiştirilmesi en saçma olandı,gayet iyiydi yerinde,yeni gittiği yerde de başarılı olacağına inanıyorum...

Asıl ilginç olan salının boş kalması,ne olacak bu salının hali,bari her boşluğa olduğu gibi oraya da bir çocuklar duymasın sıkıştırsınlar,diğer bir ihtimal de yahşi cazibenin 2 güne çıkarak oraya monte edilmesi...

Salı'ya Her Şeye Rağmen + Bitmeyen Şarkı'yı koyma ihtimalleri var bence.
Yahşi Cazibe'yi iki güne çıkarmayı düşünüyor olabilirler ama bu da yanlış olur. Dizinin zaten son dönemde düşüşte olan reytingleri iyice düşer.

Evet o da olabilir tabi,başka yer olmadığı için mecburen o dizileri koyacak gibi ama ben her ikisinin de başarılı olabileceğinden şüpheliyim. Yalnız Her şeye Rağmen'in ÖBGZ'nin yavaşlığından sıkılan A/B izleyicisinin bir kısmını alacağına inanıyorum,totalde pek varlık göstereceğini sanmıyorum...

Ben iki grupta da varlık göstermesine ihtimal vermiyorum. Zaten bana göre neredeyse hiçbir gün tutma ihtimali yok Her Şeye Rağmen'in...