Atv'de İnanılmaz Sansür !

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Atv ekranlarında dün akşam Tv'de ilk kez yayınlanan bir film vardı bilindiği üzere ''Koruyucu ''.

Filmde bar sahnesi mevcuttu ve bu sahnede barmen'in gelen kişiye ''efendim ne tercih edersiniz'' sorusuna karşılık gelen kişi ise şu cevabı verdi ''İçki''. Ancak kanal yönetimi eşi benzeri görülmemiş bir sansür uygulaması yaparak adamın söylediği içki kelimesini sansürleyip sadece ''İç'' dediği yeri aldı.

Buna karşılık filmi izleyenlerden biri olan Demet Akalın ise twitter'dan tepkisini ortaya koydu. Akalın : ''Atv korkma, filmlerde içki yerine iç deyince kendimizi alkole vermiyoruz'' diyerek tepkisini gösterdi.

RTÜK'ün bu uygulamalarına gün geçmiyor ki bir yenisi ekleniyor.

awww.medyafaresi.com_f2_079_9610b.jpg

Ekli dosyalar

• awww.medyafaresi.com_f2_079_9610b.jpg
    awww.medyafaresi.com_f2_079_9610b.jpg
    18.1 KB · Hit: 571
Gerçekte sanki içki kelimesini hiç duymuyoruz yada hiç içki görmüyoruz en saçma sansür sigara ve içki sansürü hadi küfürler sansürlenebilir küfür sansürü de biraz saçma gerçekte çok duyuyoruz filmlerde duysak ne olacak ?

Abowwww 😱 Demet mi demiş😱 Takdir ettim şimdi kendisini:X atv'yi mention'lamiş mi(b)

Artık boyut bambaşka bi şeye ulaştı iç demek yerine direk sansürle bari rezil olma. :(

Komik ve gereksiz bir sansür olmuş. Sigarayı da sig diye sansürlesinler. :F

bazı şeylere sansür gerekli ama tv izleme zevkinin içine ediyolar artık bu gidişle tv de izlenmeyecek eskiden polat kafa keserdi kanlar fışkırırdı bişey olmazdı şimdi kan bile sansürleniyo bu kadarı fazla bence

Sanki "içki" deyince millet kendini içkiye verecek ya da "iç" deyince içkiye vermeyecek. İzlemek isteyenler göze alıyor bir kere bütün bunlara. Oradakilerin "içki" demesiyle kendilerini içkiye vermezler. Çocukların zarar göreceğini düşünüyorlarsa, aile isterse izletmez. Türkiye'de film izlenmez bir kere. Sürekli sansür.üstüne sansür. Birşeyi başarılıyorlar ama. Milleti televizyondan çekip, bilgisayara yönlendiriyorlar. Reyting düşünenleri RTÜK zarara sokuyor yani. :)

Yeni yasaya göre içki sansürlenmeli zaten, ama kelimeyi sansür nedir ya?

bazı şeylere sansür gerekli ama tv izleme zevkinin içine ediyolar artık bu gidişle tv de izlenmeyecek eskiden polat kafa keserdi kanlar fışkırırdı bişey olmazdı şimdi kan bile sansürleniyo bu kadarı fazla bence
Di mi ya! Sanki sansür olunca insanlar internetten göremiyor, sansürledikleri şeyleri. Herkesin özgür iradesi var, sanki içki kelimesini duyunca içki içmeyen biri içki içmeye koşacak. Valla ben içki içen birisi olarak bile içki kelimesini duyunca içesim gelmiyor yani :D Gereksiz sansür insanları daha çok çeker bence

atv en sevdiğim kanal ama artık kendisinden nefret ettirmeye başladı.
doğuş ve ciner grubuda yandaş ama çalık grubu kadar yandaş davranmıyorlar
çalık grubu sabah gazetesi ve atv haberde sürekli pohpohlama peşinde
sabah gazetesinde çok sevdiğim iki yazar engin ardıç ve mehmet barlası okuyamaz oldum artık

NOT:CHP'lide değilim