Benim İçin Üzülme'nin Atv 'de olması Milliyet Tvyi yalanladı,Yüksel Aytuğ'u doğruladı hayırlı olsun...Kuvvetli bir giriş ATV'den. Üç büyük kanalın artık sezonda ne yayınlayacağı belli.Bir tek Show eksik...Show hala projelerini açıklamadı...Öğrenmeyi başarıp yazan olursa burada büyük haber olur...
Alev Alev ve Benim İçin Üzülme tutmaz.
Karadayı kesin tutar ve Pazartyesi olacaktır Arka Sokaklara Show yapar artık
Son Yaz tutabilir ama kesin değil.
Ayrıca ATV'nin 1.olursa şaşırmam diyin arkadaşlar merak etmeyin olamaz zaten
star mı 1.olacak
ben 1.olcak demiyorumn 1.olursa şaşırmam diyorum sen star kesin 1.olcak falan diyon nereye 1.oluyo o kadar kolay mı bu işlerSen atv'nin 1.olacagına gönülden inanıyorsan STAR'da olur.
Zaten nedense size göre KVP'yi alan kanal 1.oluyor her sene.atv eğer 2 sene önce KVP varken 1.olamadıysa unutsun artık o zirveyi.
ben 1.olcak demiyorumn 1.olursa şaşırmam diyorum sen star kesin 1.olcak falan diyon nereye 1.oluyo o kadar kolay mı bu işlerayrıca ben varya hiçbir zaman vadinin kanalını asla savunmam hep yerden yere vurdum tnt ye etmediğimiz laf kalmadıama görünen köy kılavuz istemez atv bu sene çok güçlü diziler yapıyo şu 4 diziden 3 ü bence banko diziler en fazla 1 tutmaz çok çok iddaalı.gündüz kuşağı zaten çok iyi.pt da banko dizi vadiyi aldılar perşembeleri garantilendi cuma hayatla idare ediyolar bu 4 dizi ve alemin kralı var yani adamlar harbiden çok güçlendiler.ben star 1.olamaz demiyom zaten çok çok güçlü olacak ama öyle garanti falan değil 2.olması belli değil daha atv ile kapışır belki ikisi 1-2 olur
StarIn 4 günü garanti demek doğru olmaz. Geçen Yıl Kanal D UEK`yı çıkardı karşısına Acunun kaç zaman geçti Acunu. Arka Sokaklar da öyle. Şimdi atv`nin, Kanal D`nin ve ya Show Tv`nin Acunun karşısına güçlü rakip çıkarmayacağı ne malum? Pazartesi Karadayı zirvede olabilir mesela. Herşey yeni sezonda belli olacak. Kanal D zirvede, Star ikinci, atv üçüncü olur bence
survıvor ozetını gecemdı kı
Onemli olan zirve degil. Gecen yil Show 4 gun ziredeydi, Sali pis yedili ile harika gidiyordu. Birinci olabildi mi?Hayir. Onemli olan hergun iyi gitmekMY garanti
C.tesi Pazar Acunb garanti
Yani Star'ın 3 günü garanti şu anda.Hafta içi olacagı bölümde en az 2.olacaktır.Ama bence oda zirvede olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?