ATV - Yeni Sezon Tanıtım Filmi | 2022 - 2023

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,763
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Türkiye'nin sevilen kanalı ATV'nin yeni sezon tanıtım filmi yayınlandı!

Kuruluş Osman, Yalnız Kurt, Kardeşlerim, Gül Masalı'nın yanı sıra Bir Küçük Gün Işığı, Ben Bu Cihana Sığmazam, Aldatmak ve Ateş Kuşları dizilerini de izleyicisi ile buluşturacak olan; Kenan İmirzalıoğlu, Müge Anlı, Derya Taşbaşı, Esra Erol, Cem Öğretir ve Nihat Hatipoğlu gibi ekran yüzlerine de ev sahipliği yapan kanalın yeni sezon tanıtım filmi izleyici ile buluştu.

Reactions: ömer karataş
Dergi kapağı gibi olmuş beğenmedim ve ayrıca Oktay Kaynarca'nın suratına ne olmuş öyle? 😱

Konsepti beğenmedim daha iyi bir şey yapabilirlerdi.

Her sezon daha kötüsünü yapmak için uğraşıyorlar.
Ama uğraşıyorlar bu konuda tebrik ederim bazı kanallar gibi düşüşte oldukları zaman ortalıktan kaybolmuyorlar.

2017-18 tanıtımları benim gözümde daha iyiydi hepsi efsaneydi özellikle Kanal D çok iyi bir tanıtım yapmıştı.

Reactions: Emre Ozansoy
Şarkıyı çok sevdim beğendim.Basit ama iyi

Değişik birşey yapmaya çalışmışlar. En azından bazı kanallar gibi fotoğrafları birleştirip tanıtım yapmıyorlar, hakkını vermek lazım.

Dergi kapağı gibi olmuş beğenmedim ve ayrıca Oktay Kaynarca'nın suratına ne olmuş öyle? 😱
Uzun zaman sonra sakalsız ve saçları uzun olduğu için değişik görünmüştür

Çok kötü olmuş. Eski Kanal D ve Star tv tanıtımlarının kalitesi şimdiki tanıtımlarının hiçbirinde yok.

Reactions: 12.Adam
Tanıtım çok kötü olmuş maalesef.

Her sene bu kadar kötü tanıtımlar çekmeyi başarmak da başarı

Reactions: 12.Adam