Atv Yeni Sezon Tanıtım Filmi (2011-2012)

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
ATV yeni sezon tanitim filmi..

Moderatörün son düzenlenenleri:
Tanitimda dikkat çeken nokta: "Haci Yatmaz" dizisi yoktu.

Güçlü Dizileri:
Al Yazmalım
Çocuklar Duymasın
Yahşi Cazibe
Beşer Beşer
Tövbeler Tövbes(Pt2 için)

Al Yazmalim: Günü yanlis bir tercih, Pazartesi gününde lider olmasi zor. Kadro desen idare eder pek de müthis bir kadro denilemez. Günü 3.olarak tamamlanir.

Asagi Yukari Yemislililer: ATV'ye büyük bir hayal kirikligi yasatiyor, dizinin Eylül-Ekim'i görmesi zor.

Kursun Bilal: Iyi bir dizi, vasat reytingler. ATV bu diziyi de bitir, en geç Ekim-Kasim'da yayindan kaldirilir.

Istanbul'un Altinlari: Bu reytinglerle devam edebilir ama rakipleri gelirse reytingleri düsecektir. Kasim ayini görmesi sürpriz olur.

Seni Bana Yazmislar: Son bölümü ile aldigi reytinglerden sasirtti, dizi en geç Mart ayini görür bence.

Reis: Basarili bir yapim ama reytingler beklentilerinin altinda kaliyor. Dizi Ocak ayini görebilir.

Tövbeler Tövbesi: Reytingleri iyi gidiyor, gelecek sezonda iyi gidecektir büyük ihtimal. Sezon sonunu görebilir.

Kalbim Seni Seçti: Fatmagül'ün Suçu Ne'nin gelisinde epey zorlanacaktir Anneler ile Kizlari ve Zehirli Sarmasik gibi. Bu dizi sezon sonunu görebilir eger konuyu sapitmazsa.

Çocuklar Duymasin: Gelecek sezon isi zor olabilir. Bir Çocuk Sevdim, Muhtesem Yüzyil... ilk 5'e girmesi sürpriz olur.

Yahsi Cazibe: Bu sezon son sezon olur diyorum ve baska birsey demiyorum.

Tanıtım filmi çok kötü. Bu ne alakadır arkadaş! Dövüş müziği, boks ve spor salonu. Bana çok saçma geldi.

Yeni diziler arti olarak:

Bir Günah Gibi: Oyuncularin reytingleri yok; Özge Borak, Burak Hakki, Serkan Altunorak, Hande Soral... Ama tutma ihtimali var, dizi Nermin Bezmen'in romanindan eserleniyor ve Nermin Bezmen çok iyi bir yazar. Ya tutar ya tutmaz.

Haci Yatmaz: Türk Mali 2 olma ihtimali var ama belli olmaz. Günü önemli.

Güvercinin Kanatlari: Dizinin oyunculari ve künyesi daha belli degil. Tek belli olan; Ay Yapim üstleniyor ve Ay Yapim ise tutma ihtimali büyük.

Göç Zamani: Iclal Aydin'in basrol oynayacagi bir dizi, tutma ihtimali var ama günü önemli.

Reis: Sezon Sonunu görür mü şimdillik görür ama Arka Sokaklar gelince bilinmez😉

Yahşi Cazibe: bu sezon sonrasıda devam ederler:)

Al Yazmalım: Büyük etki yapacak oyuncu yok

Kalbim Seni Seçti: Ben o dizinin kışın iyi reytingler alacağını tahmin ediyorum

Kısacası Bana Göre güçlü rakipler;
,Yahşi Cazibe,Al Yazmalım,Çocuklar Duymasın,Kalbim Seni Seçti

yahşi cazibe ve çocuklar duymasın artık 9lu reytingleri görmesi imkansız gibi birşey ama atvyi idare eder