Al Yazmalim: Günü yanlis bir tercih, Pazartesi gününde lider olmasi zor. Kadro desen idare eder pek de müthis bir kadro denilemez. Günü 3.olarak tamamlanir.
Asagi Yukari Yemislililer: ATV'ye büyük bir hayal kirikligi yasatiyor, dizinin Eylül-Ekim'i görmesi zor.
Kursun Bilal: Iyi bir dizi, vasat reytingler. ATV bu diziyi de bitir, en geç Ekim-Kasim'da yayindan kaldirilir.
Istanbul'un Altinlari: Bu reytinglerle devam edebilir ama rakipleri gelirse reytingleri düsecektir. Kasim ayini görmesi sürpriz olur.
Seni Bana Yazmislar: Son bölümü ile aldigi reytinglerden sasirtti, dizi en geç Mart ayini görür bence.
Reis: Basarili bir yapim ama reytingler beklentilerinin altinda kaliyor. Dizi Ocak ayini görebilir.
Tövbeler Tövbesi: Reytingleri iyi gidiyor, gelecek sezonda iyi gidecektir büyük ihtimal. Sezon sonunu görebilir.
Kalbim Seni Seçti: Fatmagül'ün Suçu Ne'nin gelisinde epey zorlanacaktir Anneler ile Kizlari ve Zehirli Sarmasik gibi. Bu dizi sezon sonunu görebilir eger konuyu sapitmazsa.
Çocuklar Duymasin: Gelecek sezon isi zor olabilir. Bir Çocuk Sevdim, Muhtesem Yüzyil... ilk 5'e girmesi sürpriz olur.
Yahsi Cazibe: Bu sezon son sezon olur diyorum ve baska birsey demiyorum.