Atv Yeni Bir Kanal Kuruyor

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,174
Puanı
1,059
Geçen yıl Ahaber , Bu sene MinikaGo , Minika çocuk adlı çocuk kanalı kuran Çalık holding 2013 yılı ortalarında ekonomi kanalı kurarak medya yatırımlarına devam etmek istiyor. Gurup böylece atv, atv hd , ahaber , ahaber hd, yeniasırtv, atv avrupa minikago, minika çocuk ve yeni gelecek ekonomi kanalıyla 9 kanala çıkmış olacak. Grup şimdiden yeni isimler görüşme üzerinde. Bu yıl ahaberde ekonomi programlarına ağırlık verildiği gözlerden kaçmıyordu

Son düzenleme:
Gece haberi bende gördüm.Aslında pek gereği yok.atv'nin TV2 gibi tematik kanala ihtiyacı var içinde yabancı dizilerinin yanı sıra kısa süre sürmüş dizilerini yayınlayabileceği.

Gece haberi bende gördüm.Aslında pek gereği yok.atv'nin TV2 gibi tematik kanala ihtiyacı var içinde yabancı dizilerinin yanı sıra kısa süre sürmüş dizilerini yayınlayabileceği.

atv öyle yabancı dizi daha doğru amerikan dizileri yayinlayip gençlerin kafasini bozacak gurup değil. ama illa yeni bir kanal kurulacaksa daha karma uzakdoğu sineması ve dizileri yayinlanabilir

atv öyle yabancı dizi daha doğru amerikan dizileri yayinlayip gençlerin kafasini bozacak gurup değil. ama illa yeni bir kanal kurulacaksa daha karma uzakdoğu sineması ve dizileri yayinlanabilir
gençlerin kafasını bozmak mı ? :X Sabrina - Friends filan Rosalinda filan saymıyorum bile.Hem daha geçen sene Flashforward verdi:X Bilmiyorum ne tür yabancı dizi izliyorsun ama her dizi gençlik dizisi değil her yabacı dizide kafa kariştiracak öğeler yok. Olanı da zaten yayınlayamazlar (RTUK)

gençlerin kafasını bozmak mı ? :X Sabrina - Friends filan Rosalinda filan saymıyorum bile.Hem daha geçen sene Flashforward verdi:X Bilmiyorum ne tür yabancı dizi izliyorsun ama her dizi gençlik dizisi değil her yabacı dizide kafa kariştiracak öğeler yok. Olanı da zaten yayınlayamazlar (RTUK)

zaten atv özel seçtiklerini yayınlıyor . böyle olunca yabancı dizi kanalı kuması zor

zaten atv özel seçtiklerini yayınlıyor . böyle olunca yabancı dizi kanalı kuması zor
TV2 gibi diyorum zaten orda da 1 elin 5 parmağini geçmiyor.Yabancı film pt2 de bide gündüz yayınlari kanal D eskisi.Bi saat 19 ve 23 'de veriyor yabancı dizi o kadar.23'de verdikleri sadece yaş sınırlı ama kafa kariştiran cinsten ögeler barindirmayanlar. Neyse sen ne demek istediğimi anladin :)

biti kanlandı ATV nin öyle derler sanırım bu duruma :))

eskiden koyunlara tuz verirlermiş çiftleşmeye hazır olsun diye atv nin tuzu fazla geldi sanırım :))