Atv Tam Bir Erkek Kanalı!

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
41,532
Puanı
1,060
5r0FrJyKcsUAGHUvUoCVJFFZ.jpg

Milliyet yazarı Sina Koloğlu, köşe yazısında Atv'ye gönderme yaptı.

Atv'nin artık tam bir erkek kanalı olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini öne süren yazar, yiğit delikanlılar, sert bakışlar, kodu mu oturtan karakterlerin boy gösterdiği kanalın Atv olduğunu ifade etti. Bunun için örnek verdiği diziler ise 'Kurtlar Vadisi Pusu', 'Karadayı', 'Tatar Ramazan' ve 'Benim Için Üzülme' oldu.

Forumumuzda bir zamanlar iddia edildiği gibi reyting ölçümlerinde TNS'nin aksiyonu sevdiği tespit edilmişti. Atv'nin ise son zamanlardaki başarısı bu tip dizilerden kaynaklanıyor.​

uzaktan yakında alakası yok saçmalamakta tavan yapmış bunu yazan kişi karadayı biü mi erkek dizisi güldürdü helel biü :kiki:

biü nün esas izlenme nedeni o değil diye düşünüyüroum
vadide de pek etkili değil o olay en azından izlenme nedeninde ilk 3 e girmez
karadayı hakkından ben bilme @Yakamoz-Asi ve @Forumdash bilir :F

bu sene tutup 5+ reyting alan işler biü,merhamet,intikam,dila hanım,hs,galip derviş,karagül pek erkek kitlenin dikkatini çekmemiş atv dışında :)

Son düzenleme:
Benim icin üzülme erkek dizisi degil belki ama vurdulu kirdili, kodu mu oturtan roller oldugu icin yazmistir yazar.

Zaten yazıda Benim İçin Üzülme erkek dizisi dememiş ki bu yazıyı bende okudum.Vurdulu kırdılı bir dizi olduğu için öyle bir yorumda bulunmuş yazan kişi.

Erkek kanali demiyelim de ama bu sezon daha çok erkeklere hitap eden projeler yapan kanal diyelim :)

yazar yazının devamında karadayı ve benim için üzülmeden sonra şimdide tatar ramazana çamur atmış
bu adamın atv'ye düşmanlığı nedir arkadaş

televizyon gazeteside bu yazının üstüne atlayıp tatar ramazanda sorun var diye başlık atmış

Atv'yi hedef alabilir, bu normal :) Ama gereksiz yere elestiri yaparsa o zaman ayri 😉
Tatar Ramazan daha yeni.. bir otursun ondan sonra elestiri yapilsa tabi ki daha iyi olur. Ama yeni birsey her zaman hedef alinir. Elestiri diziyi yüceltir 😉

He he özellikle Benim İçin Üzülme ile tam bir erkek dizisi. Umutsuz Ev Kadınları bile daha erkek dizisi. :F

2Gün önceki yazısı okudugumda sinir olmuştum.Karadayı ve BİÜ erkek dizisi değil.BİÜ'nin temeli zaten aşk.Karadayı'da da aşk var.KVP'de aşk var mı? Tatar'da aşk var mı? Varlarsa dizinin ne kadarini etkiliyor????

Forum İstatistikleri

Konular
176,590
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy