atv Satıldı! İşte Yeni Sahibi!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
Turkuvaz Medya Grubunun kanalı atv satıldı!
Uzun yıllardır satılacağı haberleri çıkan, bir çok şirketle pazarlık yaptığı iddia edilen atv, Türkiye'de ki yayın hayatına son veren TNT kanalının sahibi Time Warner'a satıldı.

Çalık Grubu, atv'yi Time Warner'e 1 milyar dolara sattığı iddia edildi. Çalık Grubu atv'yi TMSF'den 1.1 milyar dolara satın almıştı.

Çalık Grubu ve Time Warner atv'nin satışı konusunda anlaştığı imzaların atıldığı ancak ilan edilmediği iddia edildi. Satışın açıklanmamasının nedeni önümüzde günlerde yapılacak olan televizyon lisans ihaleleri. İhalenin ardından satış duyurulacak.

Satış A Haber, Minik A ve Minik A Çocuk kanallarını kapsamıyor.

GER8yLdVK53TRTyB3HpdTr5A.jpg

Son düzenleme:
hayırlısı olsun vadi seneye kesin başka bi kanala geçer

Hayırlı olsun. Zaten satılacaktı galiba. Geçen sene haberleri çıkmıştı.

Atv ile Fox kardeş kanal mı oldular? :D O zaman Doğan Grubunun Kanal D-Star taktiğini izlerler. Bence üvey evlat Fox olacaktır. :D

Hayırlı olsun. :)

haluk reyiz çalışıyor :F bu adamınj zaten işleri yolunda giden kanalı var niye şimdi atv yi aldı ki
neyse gelmesi iyi oldu medyada sindiremeyeceği bir isim oldu siyasilerin :D

rupert murdocah aldıysa çok daha iyi adamın kanalının çok iyi işleri var :D acunu beğenenler american idol ı izlese neyse :F @Forumdash fringe ve glee de foxdaydı dimi :F

rupert murdocah aldıysa çok daha iyi adamın kanalının çok iyi işleri var :D acunu beğenenler american idol ı izlese neyse :F @Forumdash fringe ve glee de foxdaydı dimi :F
Eveeett :oley: 2'side süper dizi bana göre :X Glee 2.sezon sıkıcıydı 4.sezondasıkıcı ama ben genede dizide şarkıları süper coverladıklari için vaz geçemiyorum:X Fringe'i anlatmaya gerek yok:X Ne cok smile kullandım :F:FSevindim mi ne:X

- - - Ekleme - - -

Twitter'da Time Warner almış diyorlar. TNT'nin sahibi. :bilmem:
Evet öyle haberler var 😕

Eveeett :oley: 2'side süper dizi bana göre :X Glee 2.sezon sıkıcıydı 4.sezondasıkıcı ama ben genede dizide şarkıları süper coverladıklari için vaz geçemiyorum:X Fringe'i anlatmaya gerek yok:X Ne cok smile kullandım :F:FSevindim mi ne:X

- - - Ekleme - - -

Evet öyle haberler var 😕

my yi atv ye alalım belki senarist değişir :F

Atv ile Fox kardeş kanal mı oldular? :D O zaman Doğan Grubunun Kanal D-Star taktiğini izlerler. Bence üvey evlat Fox olacaktır. :D

Hayırlı olsun. :)
Adamlar Fox'u TR'de marka yapmak için TGRT adını değiştirdiler.TGRT'de zamanında bi markaydı.Belli mi olur Fox'u sinema kanalı Fox-Sinema olarak değiştirir :X Atv'yide Fox yapar :F:F

- - - Ekleme - - -

my yi atv ye alalım belki senarist değişir :F
Tudors'dan senaristte getirttirler😛