"Atv" Güçlü Diziler Peşinde Koşarsa Zirve Mücadelesi Hızlanır !

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
Geçen sezon ratinglerde umduğunu bulamayan "Atv" rakiplerinin karşısına öyle bir güçlü konumda çıktı ki...

Gündüz kuşağında Esra Erol ve Müge Anlı programları ile zirvede olan kanal bu yıl Kurtlar Vadisi Pusu'yu kendi kanalına transfer ederek en büyük akıllılığı yaptı.

Kanalın vazgeçilmez programlarından olan "Kim Milyoner Olmak İster?" Kenan Işık'ın sunumuyla Cuma akşamları yer aldığı o geç saatte bile harika oranlar alarak AB'de zirveyi alıyor.

Bir sezon dinlenmek için ara veren Kenan İmirzalıoğlu'nun ise bu zamana kadar tutmayan dizisi olmadığını biliriz. Yeni sezonda bize bir sürpriz yaparak dönem dizisinde rol alan İmirzalıoğlu, "Karadayı" ile sezona yine damgasını vurdu.

Salı akşamlarını Mahsun Kırmızıgül'ün yapımcılığını ve öyküsünü üstlendiği "Benim İçin Üzülme" dizisine ait. Dizi rakiplerinin karşısında başarılı bir performans sergiliyor. Ancak bu başarının devam edip etmemesi garanti değil. Bildiğiniz üzere senaryo bir yerden sonra dizi ile alakasız bambaşka bir noktaya giderse "Hayat Devam Ediyor" örneğinde olduğu gibi diziyi kaybedebiliriz.

Cuma akşamlarına rakipleri karşısına "Huzur Sokağı" ile gelen Atv iyi oranlar alarak yine kanalını sevindiren yapımlardan.

Peki Pazartesi - Salı - Perşembe ve Cuma akşamlarını başarıyla kapattı Atv. Fakat diğer günlerini neden sadece günü kurtarmak için yapıyor. O günlere neden güçlü diziler alıp yerleştirmiyor?

dizi kolik

Tozlu yollar çarşamba bizim okul cumartesi bi pazar günü kötü

onu çok sevdim dizisi bence sezona damgasını vuracak yapımdır....zaten menderes dönemi türkiyenin en çok konuşulan dönemidir...birde dizinin medyada çok yer almasını da katarsak m.yüzyıldan daha büyük bir yüzyıl bizi bekliyor şuan.....[sm=s17.gif](e)

çünkü parası kalmadı
çok kalite oyuncular var onlara para yetiştirmekten parası kalmadı kanalın ama ne yaparsa yapsın
dizi
olacak

Ak yeterli değil çarşambaya iyi bir dizi gerekiyor

onu çok sevdim benim bu sezon favorim...muhteşem güç kaybediyor....atv bu diziyi çarşambaya alırsa muhteşemin totalini elinden alır bence....:U:gitar:[v] ahanda üç duyguyu bir arada yaşıyom....

Tozlu Yollar cok gizemli bir yapim. MY'yi gecmesi imkansiz, ama ikinci olma ihtimali var TNS'de.

Tozlu Yollar iyi bir dizi olacaktır. Buna eminim.

Ancak Çarşamba günü rakibi sadece Muhteşem Yüzyıl değil, Kuzey Güney ve Pis Yedili'de var. Onlarında kilit bir hayran kitlesi var...

tozlu yollar demiyom leynnnnnnnnnnnnnn...onu diyom çok seviyommmmmmmmmmmmm.....[X(]

Normalde yaptığı dizilerin tutması için uğraşmaz Pana. İlk defa Vadi dışında bir dizi için bu kadar çalışıyor. Ben Onu Çok Sevdim'den bahsediyorum. O dizinin tutma ihtimali yüksek. Ben Onu Çok Sevdim geldikten sonra Tozlu Yollar'dan pek ümitli değilim ama illaki daha da güçlenecektir ATV.

"Ben Onu Çok Sevdim" senaryo iyi olursa yani izlerken sıkmayacak bir proje olursa tutabilir.

onu çok sevdim benim bu sezon favorim...muhteşem güç kaybediyor....atv bu diziyi çarşambaya alırsa muhteşemin totalini elinden alır bence....:U:gitar:[v] ahanda üç duyguyu bir arada yaşıyom....

benımde favorim di ama oyuncu degisiklikleri projenin bir türlü baslamması soru işareti acaba.klasik pana filmin diğer dizılerden senaryo hatalarina mi kurban gidiyor

"Ben Onu Çok Sevdim" senaryo iyi olursa yani izlerken sıkmayacak bir proje olursa tutabilir.

Normalde Pana'nın projeleri hiç tutmaz dediğim ggbi. Çünkü hiç özenmez. Ama buna özeniyorlar. O yüzden ümitliyim. Senatyosu güzel olur umarım. Konusu güzel zaten.

pana ilk defa vadi dışında bi diziyle uğraşıyo bu kadar banko tutar

- - - Ekleme - - -

pana ilk defa vadi dışında bi diziyle uğraşıyo bu kadar banko tutar

iyi diziler yapmaları lazım ama tozlu yollar tutabilir başlatırsalar tabi

Ne Tozlu Yollar ne de Ben Onu Çok Sevdim tutmaz. Pananın Vadiden başka tutmuş dizisi görülmüş duyulmuş şey değil.

Ben Onu Çok Sevdim Trt`de olabilir. Ha işte o zaman SBT şahlandırır.

- - - Ekleme - - -

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dönem dizisi modasını başlattı. Sonra herkeste ona uydu. Ama hiçbir dönem dizisi tutmadı.

onu çok sevdim şimdi çok konuşulmaya başlandı....artı dizinin başına gelen talihsizliklerde reklam olarak diziye geri dönüyor....şöyle iddalı traserlerde gösterirlerse bu dizi sezonun en flaş dizisi olur...