ATV Pazartesi günü sabah kuşağında 08.30'da yayınlamaya başladığı Gönülçelen dizisinin tekrar bölümlerini kaldırdı.
ATV, Gönülçelen dizisinin yerine ise Yahşi Cazibe dizisinin tekrarlarını yayınlamaya başladı.
dream nerde ..
tubanın başrolde olduğu dizi iş yapmaz demiştim)
Burdayım
Bir Tuba Büyüküstün sever olarak Gönülçelen'den nefret ederim zaten ilk sezonun yarısında bırakmıştım.Ama sana şunu hatırlatmak isterim Gönülçelen gibi bir dizi bile Tuba Büyüküstün sayesinde 2 sezon devam ettibaşka bir oyuncu olsaydı ikinci sezonun hemen başında dizi kaldırılırdı
tuba o kadar süper oyuncu olmasada iyi sayılır o diziyi cansel elçin batırmıştı .. bu adam şimdi kötü yolda oynuyor oysaki cansel i diziden çıkarsalar kötü yol un reytingi 15 e çıkar)
Aynen Cansel o dizinin reytinglerinin düşük gelmesinin baş sorumlusuydı adamda ruh yok boş boş bakıyor yakışıklıda değil.Tuba sayesinde Gönülçelen 2 sezon devam etti.Tuba'nın karşısında yakışıklı ve iyi bir oyuncu olsaydı Gönülçelen'in reytingleri daha yüksek gelebilirdi belkide
yakışıklılık değilde önce iyi bir oyuncu olması gerekiyor yakışıklı bulmak çok kolay da oyuncu bulmak zor)
yakışıklılık değilde önce iyi bir oyuncu olması gerekiyor yakışıklı bulmak çok kolay da oyuncu bulmak zor)
dün gönülçelen yayınlanmış. pazartesi yayın akılşı belli değil
Bende belli işte.
Pazartesi günü Gönülçelen yok.
demek sadece sana yok)))
sanıırm sen avrupadasın atv türkiyede henüz paaartesi yayın akışı belli değil
Bana yoksa kimseye de yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?