Atv, Bu Dizi Sayesinde Ramazan Ayında Rakiplerine Nal Toplatacak!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Sabah gazetesi televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ, atv'nin Ramazan ayında Hz. Ömer dizisini yayınlayacak olmasının rakiplerine karşı büyük bir avantaj olduğunu yazdı:
atv, tüm Müslüman âlemiyle aynı anda yayına sokacağı, müthiş prodüksiyon Hazreti Ömer'in Hayatı ile şimdiden rakiplerine fark atmış görünüyor. Dünyanın en pahalı prodüksiyonlarından biri olan, çekimlerinde binlerce figüranın rol aldığı, son sinema tekniklerinin kullanıldığı Hazreti Ömer'in Hayatı'nın atv'deki fragmanları bile büyük ses getirdi. İlk bölümü gerçekten büyük bir merak ve heyecanla bekliyorum.

yazaar yüksel aytug sabah

sabah=atv ne beklenirki

kreys yuksel aytug starın dızılerını ovunce kı sanırım oven tek elestırmen yuksrl aytugdan ııyısı yoktu sımdı ne oldu aranıza kara kedımı hırdı. ayrıca dızı cok ıyıye benzıyor. atv rahat 5 yıl bu dızıyı tekrar tekrar yayınlar . gun bırıncısı olursa sasmamak lazım. ramazda cıddı rekabet olcak

Diziyi izlemeyi düşünüyorum bi ara Hz. Yusuf dizisine fena takmıştım yöne öyle olmaz umarım.

dizi süper. stvninkiler gibi veya dandik günlük diziler gibi değildir umarım. bide teravih sonrasına koyulursa fark atar baya kaliteliye benziyor

dizi süper. stvninkiler gibi veya dandik günlük diziler gibi değildir umarım. bide teravih sonrasına koyulursa fark atar baya kaliteliye benziyor

Hafta içi 23.15'te, hafta sonları 21.00'da.
Çoğu zaman totalde gün birincisi olabilir dizi...

samanyolunun dizilerinden iyi olacak tabiki o kadar maliyetle samanyoluda yapar böyle dizileri

Hz.Yusuf Dizisi Çok Güzeldi Hatta Bütün Bölümlerinin Cd Lerini Bile Aldım
İnşallah Hz.Yusuf Gibi Olur

- - - Ekleme - - -

Bende Bakacağım ama Trt Hd de Muhteşem Kraliçe yi Sabırsızlıkla Bekliyorum

- - - Ekleme - - -

Birde Nihat Hatipoğlu Hocam Mekkeden Medineden Canlı Yayın ile Ramazan Programı Hazırlıyorlar Hem Sohbet Hem de Tarihi Yerleri Görücez İnşallah Nihat Hatipoğlu da İyi Gider