ATV Artık Canlı Olarak Youtube Üzerinden de İzlenilebilecek!

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,902
Puanı
1,060
1588976369468.png

Yayınladığı dizi ve programlarıyla çok izlenen ATV artık canlı olarak Youtube üzerinden de izlenilebilecek!

Kuruluş Osman, Bir Zamanlar Çukurova, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Hercai, Gel Dese Aşk, Beni Bırakma dizileri, Kim Milyonler Olmak İster? yarışması, gündüz kuşağında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert, Esra Erol'da programları ile çok konuşulan ATV'nin canlı yayını TRT 1 ve tar TV'nin ardından Youtube'da yerini aldı.

• Harika
Reactions: Angelica
ATV Avrupa ve tr yayını aynı şekilde yayınlandığı için TV'den izliyorum ama TV 8 veya FOX TV'de YouTube'den olsa fena olmaz.
TV 8'in internet sitesini açsak yine avrupa yayını oluyor

ATV Avrupa ve tr yayını aynı şekilde yayınlandığı için TV'den izliyorum ama TV 8 veya FOX TV'de YouTube'den olsa fena olmaz.
TV 8'in internet sitesini açsak yine avrupa yayını oluyor
Hepsinin Youtube yayını olmalı, siteleri beş para etmez .ss

• Beğendim
Reactions: Dosi
Bildiğim kadarıyla zaten vardı ama devamlı olarak yapılmıyordu, Bir Zamanlar Çukurova ve Kuruluş Osman'a denk geldiğimi hatırlıyorum. Hatta @Forumdash da bahsetmişti gibi hatırlıyorum. Ben sürekli olarak yayın yapacaklarını düşünmüyorum ama öyleyse çok iyi gelişme tabii.

• Beğendim
Reactions: Forumdash
Bildiğim kadarıyla zaten vardı ama devamlı olarak yapılmıyordu, Bir Zamanlar Çukurova ve Kuruluş Osman'a denk geldiğimi hatırlıyorum. Hatta @Forumdash da bahsetmişti gibi hatırlıyorum. Ben sürekli olarak yayın yapacaklarını düşünmüyorum ama öyleyse çok iyi gelişme tabii.
Sürekli değildir. Ara ara acıyorlar. Bi ara Osman'a denk gelmiştim sonra BZÇ'yi anlık noluyor diye bakacakken kapamışlardi :X Osman anlıklarda 100K yapıyordu.

Eğer ki youtube TV gelirse full yayın açık yaparlar:A