atv 19 Yaşinda

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,339
Puanı
1,060

Nice senelere atv

Marka değeri en yüksek ulusal kanal atv, 19 yaşında. Kurulduğumuz günden bugüne, televizyon izleyicisini kaliteli dizi, doğru haber ve nitelikli programlarla buluşturmaya devam ediyoruz.19. yaşımızı kutladığımız bugünlerde yeni yayın dönemi için hazırlanan yeni dizi ve programlarımızı izleyicilerimizle buluşturmak için sabırsızlanıyoruz.

Daha yeni serpiliyor
Geçen yıl reşit olmuş ama

atv benim gözümde genç bi delikanlı diğer kanallar kız olsun

Dilerim ki yeni yasinda; bol bereket, bol reyting, bol sevinç, bol mutluluk yasar diger tüm kanallar gibi..

Kanal fanatikliği mi seziyorum ?

Sezmene gerek yoktu atv benim için diğer kanallardan daha önde
ama bu demek değildir ki tüm programlarini "senin kanal d'ye yaptiğin gibi" destek atacağim anlamı taşimiyor hacım.

Son düzenleme:

Sezmene gerek yoktu atv benim için diğer kanallardan daha önde
ama bu demek değildir ki tüm programlarini "senin kanal d'ye yaptiğin gibi" destek atacağim anlamıyor taşimiyor hacım.
Ben Kanal D`nin bütün programlarına destek mi attım? Akasya Durağına destek atsam çarpılırım

Ben Kanal D`nin bütün programlarına destek mi attım? Akasya Durağına destek atsam çarpılırım

Hayır benım gözümde hala Kayıp Şehir dizisi için kadro filan belli olmadiği halde şu yorumunla beynıme kazındın "Kanal D'nin boş durmayacağini biliyordum"
Herkesin alişkanlık yaptği bi kanal elbette var.Benimkide atv ama öyle fanatikliğim yok sadece alişkanlıktan öteye gitmez.

Ölüne dek KANAL D Başka kanal mı varya türkiyede

Yaa siz bilmiyorsunuz.En az size 2003'den itibaren reyting dökümanlari sunarım.Kanal d 2006 dan beridir zirveye oynuyor.Oncekilerde Kanal d 3.cüğü zor bile görüyordu.Sadec atv için demiyorum.Star'da çok iyi bi kanaldı Kara Melek filan varken.Kara Melek başladiğinda jenerikte çalan Kara Melek şarkısı siz ninni gibi geliyordur ozamanlar

Ben boş durmayacağını biliyordum derken hiç yeni projesi yok dediler onun için dedim
Kanal D`de işlerin nasıl yürüdüğünü bir röpörtajda okumuştum. Hatta sen de oku anlarsın beni.
https://fav10.net/f498/kesanli-ali-destani-kasimda-ve-yalan-dunya-kesin-olarak-kanal-dde-80745/

Merak etme artık o kadar abarti durmuyorsun gözümde
itiraf.com:foruma ilk girdiğim gunlerde "oha bu nasıl bi yorum bu nasıl fanatikliktir" dedirtti.Ama ben o roportaja dayanarakta olsa öyle iddiali bi söz söylemem söyleyemem
Hem roportajda geçen dizilerin hali ortada.Birisi bitti birisi reytingi düşüyor.Diğer dizide(Yalan Dünya) başka bir dizinin(Avrupa Yakası'nın) spin-off'u.

doğum günün kutlu alsun adeve
)

Doğru
süper yorum olmuş Burhan karakteri olsa tam olurdu
Selahattin'i "Burhan" olarak sayabiliriz.Hemen hemen karekteristik özellikleri aynı.Sabahın 6'sında analiz edemicem ama eğer yine tartişma cıkarsa bu sefer delillerle kanıtlarla konusurum