Atm Paranızı Kabul Etmeyince Napıyorsunuz ?

Çiğdem

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
ayy dünyanın en sinir bozucu şeyidir belkide yatırılan parayı atm kabul etmemesi ve kabul edilmeyen paradan cebinde yoksa arkandada bekleyen varsa çok daha sinir bozucu durumdur:ppp::ppp::ppp:

düşüncelerinizi alalım öyle durumlarda napıyorsunuz ? 🙂🙂🙂

Ekranı yumruklama isteği içerisinde de olsam sessizce olay yerini terk ediyorum ne yapayım. :( Çok sinir bozucu bir durum gerçekten...

Ekranı yumruklama isteği içerisinde de olsam sessizce olay yerini terk ediyorum ne yapayım. :( Çok sinir bozucu bir durum gerçekten...
acil fatura yatırmam gerekiyor 5 ve 10 tl gibi cebimde başka olmayan tek prmı kbul etmeyince sinirden kuduruyorum vlla arkada bekleyenlerde olunca panikliyorum :F:F:F

Nakitle görüyorum işimi, okadar büyük mevlalar için Baba desteği yapcak bişi yok. :D

Akbil doldururken olabiliyor, o durumlardada hep aynı taktik öf yaa deyip siz yapın sonra denerim oluyor. :D Ve sonunda arkamdakiler yardıma gelir.. Şaşmaz.

ben de onunkini kabul etmem herşey karşılıklı bu dünyada

Sistem basit :) eğer paranızı kabul etmiyorsa paranızı buruşturup tekrardan deneyin %90 olacaktır. Ben de aynı durumu yaşadım lakin artık öyle bir şey olunca parayı hemen buruşturuyorum ve sorun hemen çözülüyor :D geçen okulda yemek yiyecem karta para yüklemem lazım atm parayı almıyordu aynısı yaptım benim arkamdaki eleman aynısını yaptı :) @Çiğdem- dene en kötü ikinci deneme de işini halledersin. Çünkü bazen sistem paradaki manyetigi algılayamıyor.

Sistem basit :) eğer paranızı kabul etmiyorsa paranızı buruşturup tekrardan deneyin %90 olacaktır. Ben de aynı durumu yaşadım lakin artık öyle bir şey olunca parayı hemen buruşturuyorum ve sorun hemen çözülüyor :D geçen okulda yemek yiyecem karta para yüklemem lazım atm parayı almıyordu aynısı yaptım benim arkamdaki eleman aynısını yaptı :) @Çiğdem- dene en kötü ikinci deneme de işini halledersin. Çünkü bazen sistem paradaki manyetigi algılayamıyor.
aaa nasıl buruşturunca zaten atm parayı buruşuk olduğu için kabul etmiyor diye biliyordum ben :F:F:F

Bir seferinde başıma gelmişti. :( Arkamdaki amca laf atıp durdu kafa göz dalmamak için zor tuttum kendimi. :F