"Atlılar" Gecikecek Mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lordly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lordly

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
1,186
Puanı
284
O çağda düzen vardı. O çağda bilgelik vardı. O çağda, kadın ile erkek arasında mutlak eşitlik vardı. Ve işte o çağda, her şey paramparça oldu.

Cennet Yurt adı verilen büyük, bereketli ve engin arazide iki ırk, usta binici Samaratlılar ile toprağın koruyucuları Çianlılar, toprak anayı kendi tasvirlerinde şekillendirmek için savaştı.

Sofya'daki Nu Boyana Film Stüdyoları, fantastik bir aksiyon yapıma ev sahipliği yapıyor. Star Yapım'ın Adam Film ortaklığı ile hazırladığı dizinin senaryosu Serdar Akar ve Eset Akçilad imzası taşıyor.

Türk televizyon tarihinin benzersiz dizi projesi "Atlılar" en geç Ocak ayında Star Tv'de izleyicilerle buluşacak!

248549_359720910778495_237434815_n.jpg

Canan ERGÜDER

419158_357493547667898_491439286_n.jpg

282388_363253743758545_1826582599_n.jpg

Resimlerde baktığımda, Avrupalıların yaptığı başarılı dizilere benzetiyorum. Resimler ilgi çekici, ama bazı yerleri anlamsız olabilir. Argolar, şiveler ve daha nicesi araya girerse, dizinin önemi kalmaz.

Bu kadar emeğin karşılıgı hüsran olmaz umarım.Çok kaliteli bir diziye benziyor ve oldukca masraflı olduguda belli.
Kesinlikle izleyeceğim ve inşallah tutar.

Resimler ilgi çekici ama ben izleyecegimi zannetmiyorum :)

Senin tarzın Müge Anlı, Esra Erol, İffet falan. Bu dizi sana ağır gelir bence de izleme. :D

Kusura bakma ama illa elestiri yapacaksan hakkimda, böyle yapma bence. Hiç hos degil ve saygisizca. Neden böyle davrandigini da bilmiyorum, artik hatani anlayip bir daha yapmaman dilegiyle !

Kaliteli bir proje olacaktir ama ben izlemeyecegim. Bu kadar açik ve net.

atlilari İzlİyen avatar yapimcisi bİr belgesel ÇekmİŞİz dİycekler emİnİm :))))

- - - Ekleme - - -

adminim devir degisti 3d nin en kalitesiz filmi avatar türkiyenin en pahali prodiksyonu atlılar karsısında hiçbir sansı yok

Benim 3D ile işim olmaz ben 2 boyutlu olarak değerlendiririm Avatar 3 Oscar almış IMDb'de 8.0 puan almış ve gişe rekorları kırmış bir film. Atlılar'dan ben de umutluyum ama karşılaştırmak çok saçma. Türkiye'deki hiçbir film veya dizi de Avatar'ın görsel efektleriyle yarışamaz. :)

Kusura bakma ama illa elestiri yapacaksan hakkimda, böyle yapma bence. Hiç hos degil ve saygisizca. Neden böyle davrandigini da bilmiyorum, artik hatani anlayip bir daha yapmaman dilegiyle !

Kaliteli bir proje olacaktir ama ben izlemeyecegim. Bu kadar açik ve net.

İzlemeyeceğini anladık orası kesin ve net. Neden sürekli papağan gibi tekrarlayıp duruyorsun. :D

- - - Ekleme - - -

Salı günü yayınlanacak bence. :)

Bence de salı olacak.

20 Dakika da büyük ihtimal cuma olur.

Dila'yı da perşembeye atarlar bence.