Atlılar Dizisi Başlamadan İptal Edildi

Star'a mail atmaya başladım.
Ne işe yarayacaksa.

merakla beklediğim bir diziydi,

umarım çekimler devam eder ve show yerine daha düzgün bir kanalda yayınlanır ..

zaten show da değil stardaydı

starda işte kesilmiş yaoacak bişey yok

starda işte kesilmiş yaoacak bişey yok

stardaysa star kesmekle aptallık yapmış dizi başlamadan projenin maliyeti hesaplanır ona göre bütçe ayrılır ve proje başlar ..

yarıda masraf çok diye dizi kaldırılmaz ..

tabi stardaysa ??

çekim şartları zorsa olabilir tutacağı da kesin değil o riske girilmez

stardaysa star kesmekle aptallık yapmış dizi başlamadan projenin maliyeti hesaplanır ona göre bütçe ayrılır ve proje başlar ..

yarıda masraf çok diye dizi kaldırılmaz ..

tabi stardaysa ??

Star dizinin yapımına da ortaktı, kanalın Star olacağı kesindi yani.

Star dizinin yapımına da ortaktı, kanalın Star olacağı kesindi yani.

ellerine yüzlerine bulaştırmışlar starda olsa farketmez hangi kanal yarıda kestiyse yanlış olmuş..

ben konusunu çok sevmiştim dizinin milattan önce geçecekti sanırım merakla bekliyorduk taş devri dönemiyle ilgili dizileride görürüz umarım yakın zamanda ..

eski hayat koşullarını merak ediyordum atalarımızın toplayıcılıkla geçindiği dönemler o zamanki kadın erkek ilişkileri nasıldı acaba tek tanrılı dinler gelmeden önceki inanç şekilleri yaşam koşulları ne durumdaydı

ilk defa ilginç konu yakaladılar yarıda kestiler olmadı bu iş

şimdi bari fred çakmaktaş tarzı dizi çeksinler onuda izlerim

Moderatörün son düzenlenenleri:
Arkadaslar durun hemen umudunuzu kesmeyin, bence o Twitter hesabı Canan Ergüder'e ait değil.
Hem takipçisi cok az, hem de kilitli. Hangi ünlü oyuncu hesabını kilitler ki ya?
Bir gariplik var bu işte. 😉

Arkadaslar durun hemen umudunuzu kesmeyin, bence o Twitter hesabı Canan Ergüder'e ait değil.
Hem takipçisi cok az, hem de kilitli. Hangi ünlü oyuncu hesabını kilitler ki ya?
Bir gariplik var bu işte. 😉

Kitlemeleri kendilerinin karar verebilecegi bir nokta. Birçok ünlü sadece arkadaslari ve gerçekten cani yürekten fan olan kisilerin takip etmesini ister ve onlar için de kilidi açar ve tweetler görüntülenebilir takipçiler tarafindan.

En azından dizi başlasın eğer reytingi düşük olursa kaldırsınlar. İçimizde ukte kalmasın şu dizi ya çok merak ediyordum.

En azından dizi başlasın eğer reytingi düşük olursa kaldırsınlar. İçimizde ukte kalmasın şu dizi ya çok merak ediyordum.

aynen

dizi başlasaydıda ilk bölümünü görseydik hatta yayınlanmayacaksada ilk iki bölümü hazırmış

belki tutar 20 reyting alır dizi devam eder

aynen

dizi başlasaydıda ilk bölümünü görseydik hatta yayınlanmayacaksada ilk iki bölümü hazırmış

belki tutar 20 reyting alır dizi devam eder

Maliyeti fazla diye böyle farklı bir diziyi kaldıracak bir kanal değildi Star. Neden böyle yaptılar anlam veremedim...

Maliyeti fazla diye böyle farklı bir diziyi kaldıracak bir kanal değildi Star. Neden böyle yaptılar anlam veremedim...

ben ilk atlılar gündeme geldiğinde show diye duymuştum sanki

bencede star bu işi yarıda kesecek bir kanal değildi ama ummadığın taş baş yarar demişler olurmu olur
)

Evet doğru Star maliyetinden dolayı hiç yayınlamadığı bir diziyi kaldıracak kanal değil fakat son zamanlarda dizi reytinglerinde toplu anlamda bir düşüş var ve bu dizinin en azından masrafını karşılayabilmesi için en az 16 reyting alması gerekir diye düşünüyorum ki bu çok büyük bir risk ve bence kanal aslında izleyiciyi de bir noktada düşünerek bu kararı vermiş olabilir. Sonuçta şu bir gerçek ki eğer bir kanal sevilen bir diziyi yarıda keserse seyirci bu duruma sinirlenir ve o kanala karşı antipati duymaya başlar. Ben dizinin iptal olmasına çok üzüldüm ama kanala da hak veriyorum işin aslı.