Atlılar Dizisi Başlamadan İptal Edildi

TheFierce

Yeni Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
0
Puanı
12
248549_359720910778495_237434815_n.jpg
Merakla beklenen ve Türk dizi tarihinde dönüm noktası olacağı düşünülen Atlılar dizisi daha ekranlara gelmeye başlamadan iptal edildi. Haberi dizinin oyuncularından Canan Ergüder Twitter sayfasından, "Selam. Bugun ogrendik. Atlilar yayina girmeden kaldirildi." şeklinde duyurdu. Kaldırılma sebebinin yüksek maliyeti ve zorlu çekim şartları olduğu biliniyor.
Elde olan hali hazırda 2 bölüm ne olacak asıl merak konusu bu, televizyonda pilot bölüm gibi gösterilecek mi yoksa hiç çekilmemiş gibi bir kenara mı konulacak.
Şahsen büyük bir hevesle beklediğim bu dizinin daha başlamadan bitmiş olmasına gerçekten çok üzüldüm.

O zaman çok kötü olmuş, Sarp Levendoğlu'nu ekranlarda iyi bir projeyle görmek isterdim. :)

Anlamadığım geçenlerde Sarp Leventoğlu uzun sakallarıyla kameraların karşısına geçince ne için bu haldesiniz sorusuna Atlılar projesi için demişti. İptal kararı bir anda çıkmış olmalı.

kanal bu ne lan demiştir :))) adam filme ikinci şok behzati atlıların mekanına yollasınlar belki maliyeti kurtarır :)))

Anlamadığım geçenlerde Sarp Leventoğlu uzun sakallarıyla kameraların karşısına geçince ne için bu haldesiniz sorusuna Atlılar projesi için demişti. İptal kararı bir anda çıkmış olmalı.
Dizi, Adam Film ve Star Yapım'ın ortak işiydi. Bir anlaşmazlık çıkmış demek ki. :)
behzat ç yi hiç izlemedim bilmiyom
Tardu Flordun'un eşi aynı zamanda. :)

behzatta maliyet yok zaten geçen tv de gördüm bi adam behzat bölüm boyu koltuktan kalkmamış içki içmiş paso :d adam diyo ne güzel malitey yok bişey yok :D

- - - Ekleme - - -

adam film ne ya son yaz behzat falan 1 reyting zor alıyolar :D

behzatta maliyet yok zaten geçen tv de gördüm bi adam behzat bölüm boyu koltuktan kalkmamış içki içmiş paso :d adam diyo ne güzel malitey yok bişey yok :D

- - - Ekleme - - -

ne ka reyting o ka maliyet :d

- - - Ekleme - - -

behzatın tüm maliyeti içtiği ıckıymıs zati. :)))))))

yayınlamazlar ..oyuncularla dizi tv de yayınlanınca paranızi alacaksiniz diye imzalanıyor. onun için son yazında son iki bölümü yayınlanmadı