Atiye'nin Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu! | Netflix

Beren Saat'in kariyeri >>>>>>>>> dağlar, denizler, ovalar, ırmaklar >>>>>>>>>>> Burcu Biricik'in kariyeri

Dizi tutturmayı beceremeyen Burcu Biricik ile Beren Saat'in kariyerini nasıl karşılaştırabiliyorsun? Beren'in en kısa süren dizisi dahi Burcu'nun en uzun süren dizisinden daha uzundur. Gören de 8. Gün, Kuzgun vs. Beren'in dizisi sanacak.

Reactions: 12.Adam and serhatt
AĞZINA SAĞLIK.

Reactions: 12.Adam and kerem
Dizisi kısa sürdüyse ne olmuş şimdiki dizisiyle de zirveye yerleşti.
Ayrıca İntikam ve Kösem gibi iki dev projenin patlamasıyla tıpış tıpış dijitale kaçan kişi de Burcu değil Beren.

Hiçbir şey yapmamasına rağmen Burcu Biricik'den aşırı soğuttu beni. Midem bulanıyor hatta.
Miden bulansın istiyorsan aynaya bakabilirsin.

O kadar gözümüze soktu ki, haklısın.
İki kişi arasındaki muhabbete karışmasan mı cnm.

Senin hep yaptığın şey ben yapınca mı göze battı? E tabi işine gelmeyince öyle oluyor.

Ayrıca İntikam bile Burcu'nun son projelerinin toplamından fazla sürdü, 44 bölüm.
Kappakkkk .
@kerem

Reactions: 12.Adam and kerem
Eylül ayında yayınlanan bir dizi için erken değil mi sezonun hemen gelmesi? Ben yine Eylül ayında gelir diye düşünüyordum. Ama güzel de olmuş, Beren Saat'i özledik.

Senin hep yaptığın şey ben yapınca mı göze battı? E tabi işine gelmeyince öyle oluyor.

Ayrıca İntikam bile Burcu'nun son projelerinin toplamından fazla sürdü, 44 bölüm.
Kappakkkk .
@kerem
Dedi ve Camdaki Kız'ı bıraktı. Batan gemiyi erken terketmiş oldu en azından.

Reactions: serhatt and 12.Adam