Atiye - Yeni Sezon Fragmanı | Netflix Türkiye

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,628
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1594752172082-png.89682

'Atiye'nin yeni sezon fragmanı yayınlandı.

Başrollerini Beren Saat ve Mehmet Günsür’ün paylaştığı kadrosunda Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Tim Seyfi, Civan Canova ve Meral Çetinkaya gibi isimlerin yer aldığı dizinin yeni sezonu 17 Haziran'da platformda yerini alacak.

Atiye, üçüncü sezonuyla 17 Haziran'da Netflix'te!

• Harika
Reactions: Angelica and Gizmen
"İçi boş olmak nasıl bir şey biliyor musun" derken Beren Saat'in olmayan oyunculuğuna atıf yapılmış zaar. :A

Şu paralel evren meseleleri iyice karıştığı ve önceki sezonu da büyük ölçüde unuttuğum için fragmandan pek bir şey anlayamadım artık izleyelim görelim. :A Keşke önce Aşk 101 başlasaydı. :(

O facia 2. sezondan sonra diziye çokta yükselemiyorum. Finallerden sonra bakarım.

Yanılmıyorsam dizinin son sezonu bu değil mi?

Fragman hiç ilgimi çekmedi, 2.sezondan da kötü bir sezon olucak gibi duruyor. :( Ama yine de izlerim muhtemelen.

Güzel bir tanıtım. Önceki sezondan daha hareketli bir sezon gelecek gibi duruyor.

Beren antilere, çekemeyenlere rağmen döktürüyor yine, geri kalanlara da çatlamak düşüyor. :Z

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Bu kadar kısa zamanda baya detay unuttuğumu anladım. Yeni sezona bakmadan son bölüme bakmak gerekir. Pek anladım bir şey fragmandan :A

Fragmanda bile mıymıylığıyla insanın uykusunu getiriyor bir de 8 bölüm izleyeceğiz Allah sabır versin. :A
Beren'in oyunculuğu sana birkaç beden büyük gelir zaten, silah zoruyla mı izletiyorlar, izleme. :A

Sen ne anlarsın oyunculuktan git ecünnünü izle vasat vasat. :Z

Beren'in oyunculuğu sana birkaç beden büyük gelir zaten, silah zoruyla mı izletiyorlar, izleme. :A

Sen ne anlarsın oyunculuktan git ecünnünü izle vasat vasat. :Z
Sırf başladığım hikayenin sonunu görmek için izleyeceğim yoksa ben de meraklı değilim 8 saat buzdolabı görmeye. :A

Eğer o vasatsa Allah herkese öyle vasatlık versin ne diyeyim. :Z

Sırf başladığım hikayenin sonunu görmek için izleyeceğim yoksa ben de meraklı değilim 8 saat buzdolabı görmeye. :A

Eğer o vasatsa Allah herkese öyle vasatlık versin ne diyeyim. :Z
Buzdolabı görmek istiyorsan yolu biliyorsun. (BB) :A

Sen vasat olduğun için öylesi vasatlıklara alışkınsın. :A

Buzdolabı görmek istiyorsan yolu biliyorsun. (BB) :A

Sen vasat olduğun için öylesi vasatlıklara alışkınsın. :A
Buzdolabı demek mimik yapamayan demek ve söylediğin isim her duyguya öyle içtenlikle giriyor ki insanları da peşinden sürüklüyor. :A Beren gibi 10 sene önceki rolün ekmeğini yiyerek üstüne hiçbir şey koymamak da var ama bazı oyuncular hep daha iyisini görüp kendini geliştirmek ister anlaman zor. :A

Buzdolabı demek mimik yapamayan demek ve söylediğin isim her duyguya öyle içtenlikle giriyor ki insanları da peşinden sürüklüyor. :A Beren gibi 10 sene önceki rolün ekmeğini yiyerek üstüne hiçbir şey koymamak da var ama bazı oyuncular hep daha iyisini görüp kendini geliştirmek ister anlaman zor. :A
Ya Beren'in tırnağı olamaz o ecünnü. Beren her rolünün altından kalkmış hem de fazlasıyla kalkmış bir oyuncu.
Evet Aşk-ı Memnu en efsane işi hala konuşulup izleniyor fakat diğer işlerinin başarısı da oralarda gösterdiği oyunculuk performansı da yabana atılamaz, senin Burcu'yu donunda sallar solda sıfır bırakır, hem kariyeri ile hem de oyunculuğu ile. :Z

O zamana kadar bölümleri tamamlamam lazım Defendatı bitirince geçecem Atiyeye inşAllah

İlk sezonu güzeldi, ikinci sezon beklentimi tam karşılayamadı maalesef. Fragman güzel duruyor ama ilk iki sezonu Ocak’ta peş peşe izlememe rağmen yabancı kaldım olaylara, bakalım nasıl olacak? Umarım beklentiyi karşılayan, güzel bir son sezon izleriz.

Tarih konusunda da yazdığım gibi sezonu çok erken gönderiyorlar, en azından Eylül yada Ekim ayında gelebilirdi. Her neyse Beren Saat'i doya doya izleyecek olmak sevindirici.

Ama sadece meraktan izleyeceğim gibi duruyor bu sezonu, cuma günü ilk sezondan başlayayım tekrar izlemeye. :A