"Ateşe Koşanlar" Dizisinde Rol Alması İçin Hangi Ünlü Oyuncuya Teklif Götürüldü?

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,943
Puanı
1,060
Kadın itfaiyecilerin hayatını konu alacak olan yeni dizide rol alması için kime teklif götürüldüğü belli oldu!

Limon Film'in yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Hülya Koper'in kaleme aldığı, 5 itfaiyeci kadının hayatını ekrana taşıyacak olan "Ateşe Koşanlar" dizisinde rol alması için son olarak Gülizar'da rol alan Farah Zeynep Abdullah'a teklif götürüldü. Güzel oyuncunun teklife ne cevap vereceği merak ediliyor.

"Ateşe Koşanlar" yakında FOX TV'de ekranlara gelecek.

Kaynak: Birsen Altuntaş

Ekli dosyalar

• upload_2018-11-9_16-18-53.jpeg
    4.3 KB · Hit: 221
Tuhaf ve değişik bir konu olmuş. Kabul edeceğini sanmıyorum ama.

Süper bir dizi olacak. Kesinlikle izleyeceğim

Limon film dizi çekeceğine set çalışanlarının parasını ödesin

5 tane itfaiyeci kadın olacak ama
Bak böyle düşün

yangını soyunarak söndüreceklerse izlerim
başka türlü o berbat itfaiyeci tulumlarının içinde kadınmı erkekmi yoksa atmı devemi oldukları anlaşılmayacaksa niye izleyeyimki ?

yangını soyunarak söndüreceklerse izlerim
başka türlü o berbat itfaiyeci tulumlarının içinde kadınmı erkekmi yoksa atmı devemi oldukları anlaşılmayacaksa niye izleyeyimki ?
Yangından sonra soyunma odasında illa ki değiştirirler üstlerini

o zaman her bölümün soyunma odasıyla alakalı kısmını izlerim
en iyisi netten takip etmek gereksiz yerleri izlememiş oluruz
Seni en son reyting sonuçlarına etiketlemiştim git bak oraya tıfıl kızının reytingleri yazıyor

Konu tam @destere lik gibi duruyor
Hele Farah Zeynep de kabul ederse hiç düşünmeden onlarla birlikte ateşe koşacaktır
@Çiğdem- @xemrexxx @serhatt
farahımı severim ama konuyu sevmedim? itfaiye, polisiye, tıbbiye.... neyse bu tarz mesleklerle alakalı konulu dizilerden pek hoşlandığım söylenemez
Ben Züradan kurtarmaya çalısıyorum destereyi siz yeni ecünnü dizilerine bulaştırmaya çalısıyorsunuz
@xemrexxx